Ο Κοτζιάς θέτει τα δικά του ερωτήματα για το ταξίδι του Δένδια στην Τουρκία

Ο Κοτζιάς θέτει τα δικά του ερωτήματα για το ταξίδι του Δένδια στην Τουρκία

Το δικό του σχόλιο για το ταξίδι του Νίκου Δένδια στην Τουρκία κάνει ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στα social media θέτοντας την ίδια στιγμή ορισμένα ερωτήματα προς τον υπουργό Εξωτερικών.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στην «ομάδα αλήθειας της ΝΔ»  για προσπάθεια απόκρυψης των όσων έγιναν όταν ο ίδιος είχε συναντηθεί στη Σμύρνη με τον Τσαβούσογλου.

Γράφει αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ/ΝΔ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις. Δεν εξήγησε, όμως: ήταν αυτός ο σκοπός ταξιδιού του; πέτυχε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό και αν ναι σε πoιο βαθμό; ‘Η ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και τα εσωκομματικά της ΝΔ.

ΥΓ. Η Δεξιά, η ακροδεξιά και το παρακράτος πάντα δεν άντεχαν τη φωνή της αλήθειας. Παρόλο που με έχουν κομμένο από όσα μέσα ελέγχουν απευθείας, εξακολουθούν με πάθος να παράγουν τα ψέματά τους. Η “ομάδα αλήθειας της ΝΔ” έβγαλε ένα φιλμάκι από επίσκεψη μου σε Σμύρνη την ώρα που συνομιλώ με Τσαβούσογλου, ενώ πέταξαν αεροπλάνα από πάνω από το Προξενείο. Τότε μου λέει πειραχτικά ο Τσαβούσογλου “μη φοβάσαι δεν έχουν κακό σκοπό”. Εκεί το σταμάτησαν το φιλμάκι. Δηλαδή, έφαγαν την άμεση απάντηση που έδωσα διακόπτοντας τον συνομιλητή μου, στον οποίο λέω με χαμόγελο, “εσύ να ανησυχείς γιατί έφερα μαζί μου την ελληνική πολεμική αεροπορία”. Δεν αντέχουν την αλήθεια, το έχουν πια στο DNA να την ξεφτιλίζουν»


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter