Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκδράμει στο Πάπιγκο για τον γάμο Λαιμού-Αράπογλου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκδράμει στο Πάπιγκο για τον γάμο Λαιμού-Αράπογλου

Στις 19 Ιουνίου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου οι Αντώνης Λαιμός (γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας) και Μαρίκα Αράπογλου (κόρη του πρώην Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας), με την τελετή να λαμβάνει χώρα στο Πάπιγκο.

Πρόκειται για ένα κοσμικό γεγονός που έχει οδηγήσει σε πυρετό προετοιμασιών στην όμορφη περιοχή, καθώς μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να βρίσκονται υψηλοί προσκεκλημένοι από τον εφοπλιστικό χώρο, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του epiruspost.gr, οι κρατήσεις σε όλα τα καταλύματα, στο Πάπιγκο αλλά και τα γειτονικά χωριά αγγίζουν το 100%, ενώ στο mononews.gr επισημαίνεται ότι στον κοσμικό γάμο «θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα».

Παράλληλα, η δεξίωση θα λάβει χώρα σε ιδιόκτητο χώρο που έχει αγοράσει ο Αντώνης Λαιμός και, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους του ζευγαριού αλλά και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, το ανώτατο όριο στις γαμήλιες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου ορίζεται στα 100 άτομα. Μένει να φανεί εάν θα τηρηθούν τα προσχήματα στην εν λόγω κοσμική εκδήλωση, καθώς η αλήθεια είναι ότι ο προσκεκλημένος σε αυτή, πρωθυπουργός έχει στο… παλμαρέ του παρουσίες σε εκδηλώσεις και event με υπεράριθμη παρουσία κόσμου, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθούσε κατά γράμμα τις κυβερνητικές οδηγίες εν μέσω πανδημίας…

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος ο ανέμελος: Da Capo, Ικαρία, Πάρνηθα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter