Ο Ολυμπιακός διέλυσε 4-1 τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός διέλυσε 4-1 τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός στο φινάλε του πρωταθλήματος διέσυρε τον Παναθηναϊκό μέσα στην Λεωφόρο επικρατώντας με 4-1 και έδειξε πως είναι πανέτοιμος να κατακτήσει το νταμπλ το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν για πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Γ. Μασούρα, Ελ Αραμπί που πέτυχαν από δύο γκολ και μοίρασαν από μία ασίστ. Στο ύψος του στάθηκε και ο Σα που απέκρουσε και πέναλτι. Οι πράσινοι είχαν πολλά κενά σε άμυνα και στα χαφ και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ότι ήθελαν στο πρώτο 45λεπτο και στο 12’ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας μετά από ασίστ των Ελ Αραμπί και Χασάν αντίστοιχα.

Στο 14’ ο Σα ανέτρεψε τον Ιωαννίδη, ο Σουηδός διαιτητής Αντρέας Εκμπεργκ δεν έδωσε πέναλτι και άφησε τη φάση να εξελιχτεί. Ο Χασάν σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ο ρέφερι έκανε χρήση του VAR και έδωσε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 17’ ο Βιγιαφάνιες, αλλά ο Σα έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό ο Ιωαννίδης «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού, ενώ στο 38’ οι πρωταθλητές πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ελ Αραμπί (0-3).

Το ματς ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο η ποιοτικότερη ομάδα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 53’ με τον Μαουρίτσιο και μείωσε το σκορ σε 3-1. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 62’ με τον Χασάν, ενώ στο 71’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Σα, αλλά δεν τον νίκησε. Και στο επόμενο λεπτό, ο Ανδρούτσος έβγαλε την σέντρα και ο Ελ Αραμπί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

«Είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου. Θα είναι ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου και πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα θέλαμε να δούμε τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους. Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει δεύτερο γκολ, γενικότερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σουηδός ρέφερι Αντρέας Εκμπεργκ απέβαλε στο 91’ τον Βιγιαφάνιες και έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάντσες, Μολό, Ρέαμπτσιουκ, Σα, Καλογερόπουλο και Μπουχαλάκη.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Μολό, Σάντσες, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (67’ Σανκαρέ), Μαουρίσιο (78’ Τζαβίδας), Ιωαννίδης (78’ Αϊτόρ), Μπουζούκης (62’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (67’ Ενγκμπακοτό).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Εμβιλά (78’ Μπρουμά), Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (70’ Τιάγκο Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Λαλά), Μασούρας (71’ Φορτούνης), Χασάν (89’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter