Ο Πίτερ Τζέιμς επιστρέφει με νέο αστυνομικό μυθιστόρημα

Ο Πίτερ Τζέιμς επιστρέφει με νέο αστυνομικό μυθιστόρημα

Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Πίτερ Τζέιμς που μέσα σε μόλις τρεις μέρες έγινε best seller στην εφημερίδα Sunday Times θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη στο τέλος Μαΐου. Πρόκειται για το πέμπτο βιβλίο της επιτυχημένης σειράς με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό επιθεωρητή Ρόι Γκρέις και έχει τίτλο «Το τέλος θα έρθει αύριο».

Η ιστορία ξεκινά με την ανακάλυψη του σώματος ενός αγνοούμενου αγοριού που ανασύρεται από τον βυθό της θάλασσας στην ακτή του Σάσσεξ. Η νεκροψία αποκαλύπτει ότι του λείπουν τα ζωτικά όργανα. Σύντομα, ανακαλύπτονται δύο ακόμα πτώματα, επίσης εφήβων. Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ρόι Γκρέις αναλαμβάνει την υπόθεση και ανακαλύπτει τα ίχνη μιας συμμορίας διακίνησης παιδιών με έδρα την Ανατολική Ευρώπη.

Σύντομα ο Γκρέις και η ομάδα του θα βρεθούν σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο για να σώσουν τη ζωή ενός νεαρού παιδιού του δρόμου, ενώ μια απελπισμένη μητέρα δεν θα σταματήσει πουθενά αρκεί να σώσει τη ζωή της κόρης της.

Τα βιβλία του Πίτερ Τζέιμς με ήρωα τον Ρόι Γκρέις έχουν μεταφραστεί σε 37 χώρες και έχουν πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η τηλεοπτική μεταφορά του 1ου βιβλίου της σειράς με ήρωα τον Ρόι Γκρέις «Κάτω από το χώμα» από το ITV, «καθήλωσε» 8,7 εκατομμύρια θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο στην πρεμιέρα της τον Μάρτιο.

Ο Πίτερ Τζέιμς γεννήθηκε στην Αγγλία και φοίτησε στην κινηματογραφική σχολή Ravensbourne. Έζησε αρκετά χρόνια στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε ως σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός. Επίσης, ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου και στο Σάσεξ.

Στη Γερμανία ψηφίστηκε το 2005 ως ο καλύτερος συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος, ενώ στη Γαλλία κέρδισε, το 2006, το διεθνές βραβείο αστυνομικού μυθιστορήματος. Από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορούν επίσης τα αστυνομικά μυθιστορήματα «Absolute Proof, Η απόλυτη απόδειξη» (2019) και από την σειρά με ήρωα τον Ρόι Γκρέις «Ο Θάνατος Πλησιάζει» (2019), «Ο Θάνατος δεν είναι Αρκετός» (2018), «Ο Θάνατος σου Πάει» (2017), «Κάτω από το Χώμα» (2016).

Για προπαραγγελίες: https://www.hartinipoli.gr/el/enilikon/metafrasmeni-logotehnia/telos-tha-erthei-ayrio

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter