Ο Τζήμερος κάνει μαθήματα στους «γαλαζαίους» γιατί αφήνουν τους σταλίνες να κυβερνούν…

Ο Τζήμερος κάνει μαθήματα στους «γαλαζαίους» γιατί αφήνουν τους σταλίνες να κυβερνούν…

Συνεχίζει τις προεκλογικές αναρτήσεις του ο γνωστός Θάνος Τζήμερος ο οποίος κάνει πλέον μαθήματα δημοκρατίας και στη νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία την οποία θεωρεί υποχωρητική στους απεργούς.

Και βέβαια δεν είχαμε καμία υπόνοια ότι ο ακραία νεοφιλελεύθερος και θαυμαστής της Μέρκελ και του Σόιμπλε θα είχε κάποια ευαισθησία προς την εργατική τάξη, τις απεργίες και τα δικαιώματα.

Μάλλον τα ακούει και ανεβάζει πυρετό…

Έτσι για τον Θάνο Τζήμερο τη χώρα την κυβερνούν «σταλίνες» που φωνάζουν το «δίκαιο είναι ο νόμος του εργάτη», η απεργία τους βγαίνει παράνομη και η κυβέρνηση δεν τους μπαγλαρώνει για να τους πετάξει σε ένα κελί μετά από αυτόφωρο.
Α, θέλει και επιβολή πρόστιμου στους συνδικαλιστές για το πλοίο που έμεινε ακίνητο…

Τώρα τι να πεις στον Τζήμερο για την εργατική τάξη, τους αγώνες για τα δικαιώματα που αν δεν ήταν και αυτά θα βρισκόμαστε στα σκλαβοπάζαρα του 17ου αιώνα… όχι μεταφορικά αλλά ρεαλιστικά.

Κάποιοι Τζήμεροι θυμίζουν πως υπάρχουν και χειρότερα.

Η ανάρτησή του:

«Τη χώρα κυβερνούν οι σταλίνες. Κι η κυβέρνηση τους κοιτάει. Αν δεν ξεριζωθεί αυτή η γάγγραινα, η χώρα δεν πάει ούτε βήμα μπροστά. Η απεργία κρίθηκε παράνομη. Αλλά ο σταλίνας έχει το σύνθημα “δίκαιο είναι ο νόμος του εργάτη” και δεν “κάνει πίσω”. Γιατί να κάνει; Θα του κοστίσει τίποτε; Δεν γίνεται έτσι, αγαπούληδες γαλαζαίοι μου. Βουτάς τη συνδικαλιστική ηγεσία, στον εισαγγελέα κατευθείαν, αυτόφωρο και το βράδυ κελί. Και επιμερίζεις τη ζημιά από την μη μετακίνηση του πλοίου. 500.000 ευρώ. Από 50.000 σε κάθε σταλίνα συνδικαλήτη. Μόνον έτσι γίνεται. Και μόνον ο Τζήμερος με τον Κρανιδιώτη μπορούν να το κάνουν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter