Πάσχα με την Grecotel: Μοναδικές προσφορές σε Σούνιο και Κυλλήνη

Πάσχα με την Grecotel: Μοναδικές προσφορές σε Σούνιο και Κυλλήνη

Η Grecotel είναι έτοιμη να υποδεχτεί το σταδιακό άνοιγμα των ταξιδιών και ταυτόχρονα θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του εσωτερικού τουρισμού. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σχεδίασε με ασφαλή πρωτόκολλα, πακέτα αποδράσεων για την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή, το Πάσχα.

Ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι στις ομορφιές του τόπου μας και τις παραδόσεις που χάνονται στα βάθη της ιστορίας.

Μαζί στην ασφάλεια των αναμνήσεων και των εθίμων του Πάσχα. Μαζί το πρώτο μπάνιο την Πρωτομαγιά. Μαζί στο Τραπέζι της Ανάστασης, γεμάτο γεύσεις και κόπους δημιουργών.

Να σημειωθεί ότι στα πακέτα προτείνει τύπους δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν 5μελείς οικογένειες.

Προνομιακά πακέτα 4 διανυκτερεύσεων για να γιορτάσετε Πάσχα και Πρωτομαγιά

ΠΑΣΧΑ MAZI ΣΤO ΣΟΥΝΙΟ

Πακέτο 4 διαν/σεων με τα εορταστικά γεύματα. Τα παιδιά δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Το Grecotel Cape Sounio σας καλωσορίζει για Πάσχα και Πρωτομαγιά. Τόπος ξεκούρασης κι εμπειρίας μέσα στα πεύκα, με δυο ακρογιαλιές. Η γαστρονομία του εξαιρετική και για το Πάσχα προσφέρει με αφθονία όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο. Εορταστικό πρόγραμμα για τα παιδιά που φυσικά στην Grecotel είναι δωρεάν.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ TA ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Στα γεύματα σας προσφέρουμε εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, μπίρες και επιλεγμένα κρασιά από το κτήμα μας.

Για τα παιδιά έως 12 ετών: Διαμονή στο δωμάτιο των γονιών. Διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα. Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο.

Δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GRECOTEL με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.
ΔΩΡΕΑΝ WIFI
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGE ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ  ΕΩΣ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ OLYMPIA OASIS

Προσφορά all inclusive: στην τιμή περιλαμβάνονται τα πάντα και τα εορταστικά γεύματα. Δωρεάν η διαμονή και διατροφή των παιδιών έως 14 ετών.  Ονειρευτείτε τις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης, την υπέροχη ελληνική φύση.

Το Grecotel Olympia Oasis είναι ένας οικογενειακός παράδεισος. Για το φετινό Πάσχα προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα σε μορφή all inclusive (όπου τα πάντα είναι μέσα στην τιμή) για ξέγνοιαστες μέρες χαλάρωσης.

Η εκκλησία μας είναι στολισμένη και μυροφόρα, τα έθιμα και οι παραδόσεις ζωντανές μέσα από τα προγράμματα των ημερών και την καταπληκτική γαστρονομία. Ειδικά για φέτος τα παιδιά έως 14 ετών δωρεάν!

ΤO ΠΑΚΕΤO ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝEI 

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ALL INCLUSIVE: Πλούσιο πρωινό και βραδινό σε μπουφέ με όλες τις παραδόσεις, μεσημεριανό στην πλατεία Oasis με street food, snack, παγωτό, νερό, αναψυκτικά, ζεστά & κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά & κρασί όλη την ημέρα.

ΔΩΡΕΑΝ TA ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Oι νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής. Tο παραδοσιακό μενού του Μ. Σαββάτου με τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel. Το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας. Τα ποτά all inclusive.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ: Για τα παιδιά, τα πάντα, όλα δωρεάν! Διαμονή στο δωμάτιο των γονιών. Διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner 11:00-17:00 και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα.

Ειδικό δείπνο στις 20:00 το Μ. Σάββατο. Δραστηριότητες στην πανέμορφη φύση.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ GRECOTEL με τις λαμπάδες και τα καλούδια της.
ΔΩΡΕΑΝ WIFI
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGE ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

Πλήρης επιστροφή καταβολής

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθώς οι μετακινήσεις εκτός νομού την εορταστική περίοδο θα αποφασιστούν από την κυβέρνηση, σε περίπτωση απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό ισχύει πλήρης άμεση επιστροφή του ποσού που θα έχει καταβληθεί για την επιβεβαίωση της κράτησης ή μεταφορά της προκαταβολής σε μελλοντική κράτηση.

Η Grecotel σας υποδέχεται με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια. Οι μεγάλες εκτάσεις και οι ανοιχτοί χώροι της επιτρέπουν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες της υπαίθρια. Τα ξενοδοχεία ακολουθούν πλήρως τα κυβερνητικά πρωτόκολλα και ζητήτε η κατανόησή σας για τις προσαρμογές στη λειτουργία τους.

Αναλυτικά όλα τα πακέτα στο grecotel.com

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel «Πάσχα Μαζί» στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτηση σας online στο grecotel.com.

Μείνετε συντονισμένοι για τις ημερομηνίες ανοιγμάτων των ξενοδοχείων Grecotel για την καλοκαιρινή σεζόν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter