Παππάς: «Η κυβέρνηση μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα κολλητών»

Παππάς: «Η κυβέρνηση μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα κολλητών»

«Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία μεριμνά μόνο για τα συμφέροντα «κολλητών». Είτε πρόκειται για απευθείας αναθέσεις είτε για πονηρές συμβάσεις. Θα ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στο Ionion FM και τον Μάκη Νοδάρο.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε επίσης και για την προανακριτική, σημειώνοντας ότι «αυτοί που έστησαν μια προανακριτική για έναν διαγωνισμό κατά τον οποίον το δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν έχασε, δεν θα αποφύγουν τον πολιτικό και ηθικό διασυρμό», ενώ σχολίασε και τις κυβερνητικές ευθύνες όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την εξέλιξη της πανδημίας. Πριν του έφταιγαν οι πολίτες, τωρα οι λοιμωξιολόγοι», σημείωσε, περιγράφοντας στη συνέχεια την κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Στα ΜΜΜ, καθημερινά, στοιβάζονται πάνω ένα εκατομμύριο άνθρωποι, γιατί είναι «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους. Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ για τα μάτια του κόσμου έπαυσε έναν γενικό γραμματέα».

Ακούστε τη συνέντευξη Παππά στον Μάκη Νοδάρο

πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter