Παραδοχή ήττας: Κόβουν στα δύο την Ελλάδα – Κλείνει ξανά η Εθνική Οδός στις 7 το απόγευμα (Photos)

Φωτογραφία από τα διόδια των Αφιδνών

Παραδοχή… ήττας από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς, παρά το γεγονός πως οι μετεωρολόγοι είχαν προαναγγείλει το «βαρύ» χτύπημα της κακοκαιρίας, πρωτίστως έκλεισε απροειδοποίητα την Εθνική, το πρωί της Δευτέρας δημιουργώντας πρόβλημα σε εκατοντάδες οδηγούς, ενώ πριν λίγο ανακοίνωσε πως θα ξανακλείσει, αυτή τη φορά στις 7 το απόγευμα!

Ωστόσο, οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι από το επιτελικό «μπάχαλο» καθώς, πέραν της απαγόρευσης μετακίνησης, είχαν κλείσει και από ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης των διοδίων οι έξοδοι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κίνηση και διαφυγή των αυτοκινήτων.

Εν τέλει, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα, περίπου στη 1 το μεσημέρι ενώ θα επιτρέπεται έως τις 7 το απόγευμα καθότι εν συνεχεία θα κλείσει για τουλάχιστον 12 ώρες, με τη σφραγίδα του… επιτελικού κράτους.

Δείτε επίσης: Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία «Μήδεια»- Διεκόπη η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας (Photos – Video)

Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη στη νέα έκτακτη συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου.

Δείτε επίσης: «Μήδεια»: Έφερε χιόνια και προβλήματα – Κλειστοί δρόμοι και διακοπές στην ηλεκτροδότηση (Photos – Video)

Υπενθυμίζεται πως πολύ νωρίς το πρωί, χωρίς προειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία, η αστυνομία προχώρησε σε πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο εθνικό δίκτυο από τα διόδια της Αγίας Τριάδας στη Φθιώτιδα έως τις Αφίδνες, από τις 5.30 το πρωί η αστυνομία θέλοντας να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τον κίνδυνο εγκλωβισμού των οχημάτων.

Με λίγα λόγια, η Εθνική Οδός θα ανοίξει από τη 1 το μεσημέρι και θα κλείσει ξανά από τις 7 το απόγευμα και για τουλάχιστον 12 ώρες!

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter