Πετράλωνα: Οργή κατά ΕΛΑΣ που έχασε «κάτω από τη μύτη της» τον βιαστή – Τι έγραψε το twitter

Πετράλωνα: Οργή κατά ΕΛΑΣ που έχασε «κάτω από τη μύτη της» τον βιαστή – Τι έγραψε το twitter

Δύο είναι οι ύποπτοι για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονη γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα χθες το απόγευμα. Ωστόσο η αστυνομία καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα όταν τελικά αποφάσισε να εισέλθει στο σπίτι του φερόμενου δράστη, δεν βρήκε κανέναν.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, άντρας την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άξιος απορίας είναι πώς είναι δυνατόν νωρίτερα, οι αστυνομικοί να είχαν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 περιμένοντας υποτίθεται ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν, αλλά τελικά η όλη επιχείρησή τους να οδηγηθεί σε φιάσκο και ο φερόμενος ή οι φερόμενοι βιαστές να ξεφύγουν κάτω από τη μύτη τους και να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Αντίθετα δεκάδες αστυνομικοί, ΜΑΤ και ΔΙΑΣ κατέκλυσαν την περιοχή των Πετραλώνων όταν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο αυτό γεγονός στη γειτονιά τους.

Η στάση της ΕΛΑΣ προκάλεσε την οργή χρηστών του twitter.

«Χθες η Αστυνομία έχασε κάτω από τη μύτη της τον βιαστή της γυναίκας στα Πετράλωνα. Στον αντίποδα, την ίδια ώρα περίπου, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία εισέβαλε στο Σκοπευτήριο για να απαγορεύσει εκδήλωση του Ρουβίκωνα. Οι αντεστραμμένες ιεραρχήσεις της εξουσίας», γράφει μία χρήστρια στο twitter.

Kάποιος άλλος αναφέρει ότι «ενόσω οι βιαστές βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος η αστυνομία περίμενε να βγεί ένταλμα. Για να μπούν σε πολυκατοικίες στα Εξάρχεια να τσακώσουν διαδηλωτές δε χρειάστηκε ποτέ. Ρίχνανε και καμιά κρότου λάμψης στο τσακίρ κέφι Άλλο διαδήλωση, άλλο βιασμός βέβαια έτσι;»

Σε ανάλογο ύφος σχολίασαν το γεγονός και τη στάση της ΕΛΑΣ πολλοί άλλοι χρήστες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

https://twitter.com/kafraki6/status/1406527432337899520

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter