Πλέι οφ: Με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός 1-0 τον Αρη

Πλέι οφ: Με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός 1-0 τον Αρη

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός αν και αγωνίστηκε από το 41ο λεπτό με 10 παίκτες νίκησε 1-0 τον Αρη για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και αύξησε κι άλλο (στους 19 βαθμούς) η διαφορά του από τους διώκτες του.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Ο Μαρτίνς δεν είχε στη διάθεση του, τους Βαλμπουενά, Χασάν, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και ο Μάντζιος τους Ματίγια, Γκανέα, Μπεναλουάν, Μήτρογλου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίωρο αλλά μετά το 35’ πήρε φωτιά. Αρχικά στο 38’ από γύρισμα του Μπουχαλάκη ο Μασούρας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Και τρία λεπτά μετά (41’) σε σκληρό μαρκάρισμα του Λαλά στον Σάσα, ο Δανός ρέφερι απέβαλε τον αμυντικό του Ολυμπιακού μετά από υπόδειξη του VAR. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σα έσωσε το τετ α τετ με τον Μαντσίνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες και με την κούραση από το παιχνίδι με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, πρόσεξε την άμυνα του, έκλεισε τους διαδρόμους στους επιθετικούς του Αρη που πίεζε για την ισοφάριση κι έψαχνε την αντεπίθεση που θα έβαζε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Στο 51’ κεφαλιά του Μάνου έφυγε μόλις άουτ, αλλά ο Αρης αν και είχε καθολική υπεροχή δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα κινδύνους στην εστία του Σα κι έφτασε στο 79’ να κάνει καλή φάση σε σουτ του Τζέγκο. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και ελάχιστες φορές μπόρεσαν να βγουν μπροστά αφού δεν υπήρχαν δυνάμεις για κάτι τέτοιο. Στο 86’ ο Αρης απείλησε με τον Μπρούνο Γκάμα αλλά έσωσε ο Σα.

Ο Δανός ρέφερι Γιάκομπ Κέλετ απέβαλε τον Λαλά (41’) και «κιτρίνισε» τους Γκάμα, Μπουχαλάκη, Σα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Λαλά, Μπουχαλάκης (92’ Καμαρά), Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Μασούρας (80’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88’ Κάιπερς), Μπρούμα (46’ Ανδρούτσος)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (73’ Γκαρσία), Γκάμα, Μπερτόγλιο (46’ Μάνος), Μαντσίνι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter