Πλέι οφ Super League: Αγγαρεία στη Τρίπολη, Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0

Πλέι οφ Super League: Αγγαρεία στη Τρίπολη, Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός έβγαλε την υποχρέωση στη Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (0-0) στην 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός που είχε και πάλι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος καθώς είχε με το μέρος του και τον δυνατό αέρα. Είχε την υπεροχή αλλά δημιούργησε ελάχιστες καλές φάσεις στην εστία των γηπεδούχων με πιο σημαντική το πλασέ του Ανδρούτσου από κοντά που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ Παπαδόπουλου. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας δεν απείλησε καθόλου την εστία του Τζολάκη.

Στο 2ο ημίχρονο με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τον Παπαδόπουλο να σώζει σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 48’. Στο 52’ ο Αστέρας πραγματοποίησε την πρώτη τελική του προσπάθεια στο ματς με σουτ άουτ από τον Γκόμες και στη συνέχεια ανέβηκε στο γήπεδο καθώς είχε πλέον και τη βοήθεια του πολύ δυνατού αέρα. Στο διάστημα 72’-75’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Γκόμες και Κανελλόπουλου που έφυγαν μόλις άουτ. Και μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν σημειώθηκε άλλη αξιόλογη φάση στο ματς…

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης «κιτρίνισε» τους Ανδρούτσο, Καλογερόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο, Αλβάρες, Χριστόπουλος, Μουνάφο (46’ Μπελόκ), Βαλιέντε (68’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (75’ Ριέρα), Ρίτζις, Αλί Μπαμπά (68’ Τιλίκα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (83’ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Χολέμπας, Καλογερόπουλος (62’ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46’ Βαλμπουενά), Βρουσάι (46’ Μασούρας), Μπρούμα (46’ Ελ Αραμπί), Χασάν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter