Πλέι οφ Super League: Λύτρωση στο τέλος για την ΑΕΚ, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Πλέι οφ Super League: Λύτρωση στο τέλος για την ΑΕΚ, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Με δύο γκολ στο φινάλε του ματς η ΑΕΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Η Ενωση μπήκε δυνατά στο ματς και ο Παπαδόπουλος έσωσε την εστία ρου σε σουτ του Μάνταλου και κεφαλιά του Ανσαριφάρντ ενώ στο 5’ ο Σβάρνας πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει για ένα γρήγορο γκολ αλλά ο Αστέρας άντεξε και ισορρόπησε κάπως τον ρυθμό μετά το πρώτο 20άλεπτο. Όμως στο 39’ η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ με τον Γαλανόπουλο μετά από ωραία προσπάθεια του Μάνταλου.

Όμως στον «δικέφαλο» δεν πρόλαβαν να χαρού πολύ, γιατί η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση. Στο 41’ ο Ριέρα μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δημιούργησε κι έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, δύο με τον Γκαρσία και μια με τον Ολιβέιρα…

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν όπως ακριβώς και στο πρώτο. Πίεσαν για να ξαναπάρουν γρήγορα προβάδισμα αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Αστέρα, Παπαδόπουλο, που έπιανε τα άπιστα.

Στο 64’ λίγο έλειψε κόντρα στη ροή του αγώνα να προηγηθεί ο Αστέρας. Ο Ιγκλέσιας έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη και στην επιστροφή της, πέτυχε γκολ ο Μουνάφο, αλλά ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι σε αντεπίθεση τους στο 77’ με τον Μπαράλες αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ δημιούργησε μετά από ώρα ευκαιρία στο 81’ αλλά ο Ολιβέιρα έκανε πολύ κακό πλασέ. Τελικά λυτρώθηκε στο 85’ όταν ο Λόπες με προβολή από μπαλιά του Μάνταλου πέτυχε το 2-1 και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, Όμως η Ενωση δεν είχε πει ακόμα τη τελευταία της λέξη και στο 93’ ο Αλμπάνης σφράγισε το τρίποντο με ένα ακόμη γκολ (3-1).

Ο διαιτητής Ευαγγέλου κιτρίνισε τους Μάνταλο, Βαλιέντε.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς (84’ Κοσίδης), Γκαρσία, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (53’ Αλμπάνης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρες, Καστάνιο (88’ Χριστόπουλος), Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε (88’ Αλί Μπαμπά), Τιλίκα (88’ Κρέσπι), Ριέρα (76’ Γκόμεζ), Σίτο (61’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες

*Η βαθμολογία των πλέι οφ (4 αγώνες) κι ενώ απομένει το βραδινό ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού:

1.Ολυμπιακός 76

2.Άρης 57

3.ΑΕΚ 54

4.ΠΑΟΚ 51

5.Παναθηναϊκός 49

6.Αστέρας Τρίπολης 44

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter