Πλέι οφ Super League: Με Σωκράτη ο Ολυμπιακός 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Πλέι οφ Super League: Με Σωκράτη ο Ολυμπιακός 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ματς-αγγαρεία στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Πειραιώτες έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο και ο Αστέρας παλεύει για το γόητρο του, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός αν και με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, έδειξε ορεξάτος αλλά έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Τσιφτσή του Αστέρα που σε τρεις περιπτώσεις έσωσε την εστία του σε σουτ των Χασάν, Κάιπερς και Βαλμπουενά. Πάντως τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχε ο Αστέρας στο 20’ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Ριέρα που ξεπέρασε Παπαδόπουλο και Σεμέδο, βγήκε τετ α τετ με τον Κρίστινσον αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 52’ με κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (το πρώτο του γκολ με τους «ερυθρόλευκους») μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με την επόμενη καλή φάση μετά το γκολ να γίνεται στο 78’ με σουτ του Καμαρά από πλεονεκτική θέση μόλις άουτ.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος “κιτρίνισε” τους Μπαράλες, Ντρέγκερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Λαλά (46’ Ντρέγκερ), Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος (22’ Παπασταθόπουλος), Σεμέδο, Σίλβα, Καμαρά, Βαλμπουενά (68’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι, Κάιπερς (82’ Εμβιλά), Χασάν (68’ Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες (46’ Γκόμες), Κρεσπί, Μπέλοκ (87’ Κανελλόπουλος) Σουάρεθ, Ριέρα (46’ Τζίμας), Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Αλί Μπαμπά (66’ Τιλίκα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter