Πλέι οφ Super League: Το ήθελε πιο πολύ ο ΠΑΟΚ και νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό

Πλέι οφ Super League: Το ήθελε πιο πολύ ο ΠΑΟΚ και νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό

Με δύο γκολ του Ζίφκοβιτς ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στην Τούμπα τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου.

Όπως πέρσι στα πλέι οφ όταν ο Ολυμπιακός εξασφάλισε στον τίτλο, ο ΠΑΟΚ επωφελήθηκε και νίκησε τους Πειραιώτες (0-1 στο Καραϊσκάκη), έτσι και φέτος μία αγωνιστική μετά τους πανηγυρισμούς των «ερυθρολεύκων» που εξασφάλισαν τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ, νίκησε και πάλι τον Ολυμπιακό, αφού ήταν αυτός που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο.

Το ντέρμπι ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και στο δίλεπτο 9’-10’ ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπρούμα και Ελ Αραμπί. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα πολύ καλό σουτ του Αουγκούστο στο 16’. Οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 20’ ο Μπρούμα είχε δοκάρι μετά από λάθος του Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 32’ αλλά στο τετ α τετ του Ζίφκοβιτς με τον Σα, ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» έσωσε την ομάδα του.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ που καιγόταν για τη νίκη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 49’ με πολύ δυνατό σουτ του Ζίφκοβιτς που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σα. Οι Πειραιώτες έπαψαν να είναι απειλητικοί στο β’ μέρος, ο Μαρτίνς πειραματίστηκε βάζοντας στόπερ τον Εμβιλά στη θέση του Αβραάμ (έλειπαν οι Σεμέδο και Μπα) και από αυτό επωφελήθηκε ο «δικέφαλος» και στο 63’ έκανε το 2-0 πάλι με τον Ζίφκοβιτς που πέρασε και τον Σα…

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά για να βρει γκολ και ο ΠΑΟΚ με ξαφνικές αντεπιθέσεις έψαχνε το τρίτο του γκολ. Ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 79’ να μειώσει το σκορ, ενώ ο Τζόλης έχασε το 3-0 στο 92’.

Ο Σκοπιανός διαιτητής Στάβρεφ «κιτρίνισε» τους Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (83’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Σβαμπ (83’ Τσιγγάρας), Μπάμπα, Ζίβκοβιτς (71’ Τζόλης), Ελ Καντουρί (66’ Ουάρντα), Σβιντέρσκι (71’ Κρμέντσικ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος (60’ Καμαρά), Παπαδόπουλος, Ανδρούτος, Ρέαμπτσιουκ (71’ Βαλμπουενά), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα (60’ Φορτούνης), Μασούρας (79’ Κάιπερς), Ελ Αραμπί.

*Η βαθμολογία των πλέι οφ (4 αγώνες):

1.Ολυμπιακός 76

2.Άρης 57

3.ΠΑΟΚ 54

4.ΑΕΚ 54

5.Παναθηναϊκός 49

6.Αστέρας Τρίπολης 44

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter