Πολάκης σε ΝΔ: «Ό,τι και να κάνετε, δεν γλιτώνετε την κατρακύλα!» (Video)

Πολάκης σε ΝΔ: «Ό,τι και να κάνετε, δεν γλιτώνετε την κατρακύλα!» (Video)

Στην ανασύσταση του κράτους της ΕΡΕ του ΄50 στοχεύει η συμπολίτευση με το ολιστικό «ξήλωμα» της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής, τονίζοντας παράλληλα πως η ΝΔ συγκρότησε την Προανακριτική κατά του Ν. Παππά για να «γλιτώσει την κατρακύλα». «Ό,τι και να κάνετε, δεν γλιτώνετε!» προέβλεψε απευθυνόμενος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. 

Κατά τον πρώην αν. υπουργό Υγείας, η ΝΔ βρέθηκε από την αντιπολίτευση στα κυβερνητικά έδρανα «καβαλικεύοντας το κύμα του μακεδονικού, το θρήνο για το Μάτι και τους μικρομεσαίους». Πέραν της κριτικής στον τρόπο που αντιπολιτεύτηκε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ, ο κ. Πολάκης υπενθύμισε τα λόγια του Μάκη Βορίδη αναφορικά με τα θεσμικά μέτρα στη ραχοκοκαλιά του κράτους προκειμένου να μην επιστρέψει ποτέ στην εξουσία η Αριστερά. «Το είχατε πει και εσείς κ. Βορίδη ότι πρέπει να λάβετε όλα τα μέτρα για να μην επανέλθει η Αριστερά. Το είπε και ο Μητσοτάκης που μίλησε για σκοτεινό διάλλειμμα την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά.

«Στήσατε την Προανακριτική για να γλιτώσετε την κατρακύλα»

Αναφορικά με την Προανακριτική Επιτροπή κατά του Νίκου Παππά, ο αν. τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι η έκθεση που απέστειλε ο Γ. Στουρνάρας αποδεικνύει ότι «τα 3 εκατ. ευρώ του Καλογρίτσα ήρθαν από την Αραβική εταιρεία για μια σύμβαση»«Αυτά τα χρήματα μετά κατέληξαν στην τσέπη του Καλογρίτσα και βγαίνει σήμερα η εφημερίδα ¨Νέα¨ σαν τον μεγαλύτερο Γεωργαλά της Χούντας και μιλά για βρώμικη διαδρομή και έχει δίπλα την φωτογραφία του Παππά. Σα δεν ντρέπονται» σχολίασε και συμπλήρωσε: «Στήσατε την προανακριτική για να γλιτώσετε την κατρακύλα. Αυτό θέλει μήνυση και θα γίνει. Δεν σας σώζουν όσα γκάλοπ και να βγάλετε και όσο και αν ταΐσετε τα ¨πετσωμένα¨ ΜΜΕ. Η κατρακύλα σας δεν θα αλλάξει. Ό,τι και να κάνετε, δεν γλιτώνετε!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter