Πρεμιέρα πλέι οφ: Τα φώτα στο ντέρμπι των «δικεφάλων»

Πρεμιέρα πλέι οφ: Τα φώτα στο ντέρμπι των «δικεφάλων»

Πρεμιέρα σήμερα (21/3) στα πλέι οφ της Super League, όπου οι έξι πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και ταυτόχρονα τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ένα για τον α’ προκριματικό του Champions League και τρία για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στο σημερινό πρόγραμμα την αρχή κάνει (15.00) το παιχνίδι της Τρίπολης όπου ο Αστέρας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, χωρίς τους Σουάρεθ, Μπαράλες, Μουνάφο, Καπίγια. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τους Καμπετσή και Βέλεθ. Αντίθετα στην αποστολή μπήκε ξανά ο Μπουζούκης.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με στόχο μία ακόμα νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει σρυος τραυματίες Σεμέδο, Χασάν, Βαλμπουενά. Παπαδόπουλο, ενώ αρκετές απουσίες έχει και ο Ακης Μάντζιος που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ματίγια, Μπεναλουάν, Μήτρογλου, Κάτσε, Γκάνεα. Επιστρέφει όμως ο Ματέο Γκαρσία.

Τέλος, στις 19:30, στην Τούμπα υπάρχει το ντέρμπι «δικεφάλων» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους έμειναν οι τραυματίες Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα και Καγκάβα. Στην Ένωση θα απουσιάσουν οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Γαλανόπουλος.

Η βαθμολογία:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter