Πριγκιπικές οι απαιτήσεις του Φουρθιώτη στη φυλακή

Πριγκιπικές οι απαιτήσεις του Φουρθιώτη στη φυλακή

Με μηνύσεις απειλεί ακόμα και από τη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης αν δεν συμμορφωθούν διοίκηση και εργαζόμενοι με τις απαιτήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες!

Όπως αναφέρεται μάλιστα απειλεί πως θα επικοινωνήσει με πολιτικούς, υπουργούς και βουλευτές για να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησής του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου συμπληρώνει ένα δεκαήμερο.

Ο 36χρονος παρουσιαστής επικαλούμενος λόγους υγείας και συγκεκριμένη διατροφή ζητά ειδική μεταχείριση και ειδικό διαιτολόγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης, επικαλούμενος νευρική ανορεξία ζητά να του αγοράζουν κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτες, αμυγδαλόγαλα για το πρωϊνό του, καθώς και ειδικό μέλι του βουνού, βρώμη και ακτινίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λέει στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι ακολουθεί ειδική διατροφή και δεν πρέπει να του φέρνουν καφέδες, κρεατικά ή άλλα φαγώσιμα που δεν μπορεί να φάει. Λέει μάλιστα ορισμένες φορές ότι έτσι θα… τον σκοτώσουν για να μη μιλήσει.

Ο ίδιος έχει ζητήσει επίσης να πάει να εργαστεί στη ΣΤ’ πτέρυγα σε θέση γραφείου. Να γράφει τις παραγγελίες των κρατουμένων για διάφορα προϊόντα που θέλουν καθώς και τις αιτήσεις που κάνουν προς τη φυλακή ή άλλους φορείς. Μια θέση που, όμως, δεν είναι κενή αυτή την ώρα.

Τα αιτήματά του ωστόσο όπως φαίνεται δεν γίνονται αποδεκτά καθώς -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- έχουν δοθεί διαφορετικές εντολές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από τις δικαστικές αρχές, αφού αρνούνται κάθε «διακριτική μεταχείριση».

Όπως φαίνεται η στάση του Μένιου Φουρθιώτη δεν έχει αλλάξει από τότε που έχοντας αστυνομική φρουρά, είχε και παράλογες απαιτήσεις από τα αστυνομικά όργανα.

Σημειώνεται μάλιστα πως συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του συνομιλητή ισχυρών ατόμων και πολιτικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter