Πρόβλεψη Παγώνη για Ανάσταση στις εκκλησίες και μάσκα το καλοκαίρι (Video)

Πρόβλεψη Παγώνη για Ανάσταση στις εκκλησίες και μάσκα το καλοκαίρι (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Για Ανάσταση στις εκκλησίες αλλά στους εξωτερικούς χώρους με αποστάσεις πάνω από δύο μέτρα και μάσκες, έκανε λόγο η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε, πως ττο καλοκαίρι, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά θα παραμείνουν οι μάσκες.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, όσον αφορά τους εμβολιασμούς εξέφρασε την εκτίμησή της πως «μέχρι τα μέσα με τέλος Ιουνίου λογικά θα έχουν τελειώσει» και προς το τέλος Ιουνίου «να κάνουμε αυτή την σχετική ανοσία γύρω στο 55% που θα αισθανθούμε ασφαλείας μπαίνοντας στο καλοκαίρι, ανοίγοντας ξενοδοχεία, να αισθανόμαστε και πιο άνετα».

Όσον αφορά το καινούριο αντιικό φάρμακο, τόνισε πως αυτή η θεραπεία έχει μεγάλη σημασία ενώ κάλεσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να σπεύσουν να εμβολιαστούν καθώς έχουν, όπως είπε, υποχρέωση απέναντι στον ασθενή.

Για τα self test στα σχολεία σχολίασε ότι οι 600 περίπου που βρέθηκαν θετικοί θα μπορούσαν να δώσουν από 5.500 μέχρι 8.000 κρούσματα γιατί ήταν όλοι ασυμπτωματικοί, καθηγητές – μαθητές.

Αναφορικά με το σχέδιο για μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα, είπε πως εκείνες τις ημέρες θα δούμε πού βρισκόμαστε με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter