«Πόρτα» της Μπάγερν στους «12» -Aρνητικές όλες οι γερμανικές ομάδες

«Πόρτα» της Μπάγερν στους «12» -Aρνητικές όλες οι γερμανικές ομάδες

Κι επίσημα, δια στόματος Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, του ισχυρού άνδρα της Μπάγερν Μονάχου, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν θα μετάσχει στη European Super league, με τη σύσταση της οποίας είναι αντίθετη.

Το πρωί σήμερα (19/4) πληροφορίες που δημοσίευσε η Daily Mail, ανέφεραν ότι Μπάγερν, Πόρτο και Λειψία είναι οι τρείς υποψήφιες για να προστεθούν στα 12 ιδρυτικά μέλη της νέας λίγκας. Όμως το απόγευμα, δια του Ρουμενίγκε, η Μπάγερν έκανε γνωστό ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Champions League της UEFA.

«Η Μπάγερν δεν συμμετείχε στα πλάνα για τη δημιουργία της Super League. Έχουμε πειστεί πως το Champions League εγγυάται μια αξιόπιστη βάση για το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως η Super League θα λύσει τα οικονομικά ζητήματα των Ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν προκληθεί από τον κορωνοϊό» ήταν τα λόγια του Ρουμενίγκε.

Παράλληλα δε, πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν ότι καμία ομάδα από την Μπουντεσλίγκα θα μετάσχει στο «πραξικόπημα των 12», αφού Ντόρτμουντ και Λειψία είναι αρνητικές και αυτές, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter