Πώς μία προσφορά του αγαπημένου μας καφέ μπορεί να μας «φτιάξει τη μέρα»;!

Πώς μία προσφορά του αγαπημένου μας καφέ μπορεί να μας «φτιάξει τη μέρα»;!

Όπως και να το κάνουμε, ο καφές είναι μέρος της κουλτούρας μας, αποτελώντας μία υπεραγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια, στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε… ούτε για πλάκα!

Ο καφές είναι αυτός που μας ξυπνάει το πρωί λέγοντας μας την πιο γλυκιά «καλημέρα», αλλά και αυτός που μας κρατάει σε εγρήγορση, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας και τις εργασίες που έχουμε να φέρουμε εις πέρας.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε την εβδομάδα να ξεκινάει χωρίς μία γερή δόση καφεΐνης, ούτε μπορούμε να διανοηθούμε το Σαββατοκύριακο να ξημερώνει χωρίς τον αγαπημένο μας χαλαρωτικό καφέ που θα απολαύσουμε στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στη βόλτα μας.

Γι’ αυτό και η προσφορά του αγαπημένου μας Γρηγόρη μας ενθουσίασε! Γιατί… κάνει τον καφέ ακόμα πιο ελκυστικό και μας δίνει τη δυνατότητα να τον μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας!

Στο Γρηγόρη, λοιπόν, η καλή εβδομάδα κλείνει και ξεκινάει με ένα συν ένα καφέ! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο Gregory’s eorder, Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, να παραγγείλουμε online τους δύο αγαπημένους μας καφέδες και να πληρώσουμε μόνο τον ένα!

Η προσφορά ισχύει για όλους τους καφέδες και όλα τα μεγέθη, με τη χρήση του κωδικού PLUS1 στο checkout. Ο κωδικός αυτός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλαπλές φορές ανά πελάτη χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

Επωφεληθείτε και εσείς από την προσφορά, κάνοντας εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας στο gregorys.gr ή στο Gregory’s eorder app και κάντε το ΣΟΥ-ΚΟΥ-ΔΟΥ σας μία απόλαυση για δύο!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter