Ραγκούσης: «Αντί για λύσεις θα φέρει επιδείνωση του προβλήματος η τροπολογία Χατζηδάκη» (Video)

Ραγκούσης: «Αντί για λύσεις θα φέρει επιδείνωση του προβλήματος η τροπολογία Χατζηδάκη» (Video)
Φωτογραφία Αρχείου

«Θα περάσει στην ιστορία ως ένα από τα πιο ακραία παραδείγματα κάκιστης νομοθέτησης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης από τη Βουλή για την τροπολογία  του υπουργείου Εργασίας που προβλέπει τη σύμπραξη ιδιωτών δικηγόρων και λογιστών με τον ΕΦΚΑ, για τις διαδικασίες έκδοσης εκκρεμών συντάξεων.

«Φέρνετε με τροπολογία στη Βουλή μία υπόθεση, χωρίς να υπάρχει καμία κοινωνική διαβούλευση, μη δίνοντας τη δυνατότητα στην ελληνική κοινωνία να συζητήσει και να δει τι θα κάνει για αυτό το σοβαρό πρόβλημα», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας.

«Ήρθατε εδώ με μία τροπολογία, έχετε στην πλάτη σας το πρόβλημα 400.000 και πλέον συντάξεων και δεν έρχεστε καθαρά να πείτε ποιο είναι το πρόβλημα», επεσήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας ερώτηση σχετικά με το κόστος του σχεδίου Χατζηδάκη.

«Αν θα μείνει κάτι από όλη αυτή την ιστορία, ξέρετε τι είναι, ποιός είναι ο σπόρος που βάζετε μέσα από αυτή την πρόταση; Ο σπόρος που υπάρχει δυστυχώς έτσι κι αλλιώς -υπήρχε έξω από αυτό το σύστημα απονομής συντάξεων- είναι αυτός για το φακελάκι και τη μίζα. Εκεί εξωθείτε τον πολίτη! Κάθε σύστημα κύριε έχει τη λογική του. Ένα σύστημα λοιπόν που διεκπεραιώνεται μέχρι σήμερα από το ελληνικό δημόσιο εσείς το αμαυρώνετε», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί να φέρει λύση, θα φέρει επιδείνωση του προβλήματος», υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης για την εν λόγω τροπολογία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter