Ραγκούσης: Τον μόνο που διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου είναι τον Γιώργο Παπανδρέου

Ραγκούσης: Τον μόνο που διασύρει ο κ. Κεγκέρογλου είναι τον Γιώργο Παπανδρέου
Φωτογραφία Αρχείου

Απάντηση στις συκοφαντίες του Βασίλη Κεγκέρογλου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ δίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης με μια ανακοίνωση.

Η χθεσινή τοποθέτηση του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου στην πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά των κομμάτων κατά την οποία εξαπέλυσε πυρά κατά του Γιάννη Ραγκούση και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου αποδίδοντάς τους κατηγορίες για την υπερχρέωση του ΠΑΣΟΚ πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων  στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση

Η «εποχή υπερχρέωσης του ΠΑΣΟΚ» στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η εποχή της προεδρίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου, σημερινού βουλευτή του ΚινΑλ.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, τον κ.Παπανδρέου διασύρει ο κ.Κεγκέρογλου κι επομένως αυτός οφείλει να του απαντήσει.
Οι εκάστοτε γραμματείς του κόμματος-όπως τον ανάγκασε να παραδεχτεί εχθές η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου-δεν είχαν καμία ευθύνη ή γνώση για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως ούτε καν ως μάρτυρες δεν κληθήκαμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα, στην υπόθεση της ποινικής δίωξης των αρμοδίων για τα οικονομικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας.
Και αυτές τις αλήθειες τις γνωρίζει πολύ καλά ο συνειδητός συκοφάντης κ.Κεγκέρογλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter