Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Βαρβιτσιώτης ενώ είχε κάνει εμβόλιο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Βαρβιτσιώτης ενώ είχε κάνει εμβόλιο

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσω twitter ότι μπήκε προληπτικά σε καραντίνα, διότι πληροφορήθηκε πως έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Ιταλία.

«Με την επιστροφή μου από την Ιταλία πληρορήθηκα ότι είχα έρθει εκεί σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid. Ως εκ τούτου βρίσκομαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όλες οι δραστηριότητες σε Ελλάδα & ΕΕ θα γίνουν αυτή την εβδομάδα μέσω τηλεδιασκέψεων. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο «Αττικόν» στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη. Τότε είχε αναφέρει τα εξής στο μήνυμά του: «Σήμερα στο ΠΓΝ Αττικόν έκανα το εμβόλιο κατά του COVID19. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εθελοντές & επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο που μας παρείχαν αυτό το δώρο ζωής.Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος προς την Ελευθερία. #σηκωνουμε_μανικια για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter