Σε κελί με επίορκους αστυνομικούς ο Φουρθιώτης στον Κορυδαλλό

Σε κελί με επίορκους αστυνομικούς ο Φουρθιώτης στον Κορυδαλλό

Με δυο επίορκους αστυνομικούς σε κελί στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με το «tovima.gr» η τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο κελί κρίθηκε από τους υπευθύνους των φυλακών ως η πιο ενδεδειγμένη, έτσι ώστε να αποφευχθούν απρόοπτα εντός της φυλακής.

Ο ένας από τους συγκρατούμενους του Μ. Φουρθιώτη είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, για συμμετοχή σε συμμορία νονών της νύχτας που εξαρθρώθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την ΕΛ.ΑΣ. και «πουλούσε προστασία» τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2019 σε Σαλαμίνα, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Καλλιθέα, Γκάζι καθώς και σε συνοικίες του Πειραιά.

Ο δεύτερος επίορκος αστυνομικός είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Ελληνικό για εκβίαση και ληστεία σε βάρος εμπόρου αυτοκινήτων.

Ο τρίτος συγκρατούμενος του Μ. Φουρθιώτη είναι λιμενικός που κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς, ενώ ο τέταρτος είναι κατηγορούμενος για απάτες.

Τα μεροκάματα και τα… κρουασάν βουτύρου

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής δήλωσε την πρόθεσή του να κάνει και μεροκάματα στο αρτοποιείο της φυλακής, ενώ παράλληλα ζήτησε… ειδική διατροφή, που περιελάμβανε κρουασάν βουτύρου, σπανακόπιτα και τοστ, αλλά όχι κρέας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter