Σε πανικό η ΝΔ: Απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στο εξώδικο Καλογρίτσα

Σε πανικό η ΝΔ: Απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στο εξώδικο Καλογρίτσα

Χωρίς καν να αναφέρουν τη λέξη «εξώδικο», τα μέλη της ΝΔ στην Προανακριτική απαντούν στην αξιωματική αντιπολίτευση και όχι στον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος τους χλευάζει και τους υποδεικνύει ποιους μάρτυρες πρέπει να καλέσουν στην Επιτροπή.

Σε κρίση βρίσκεται η κυβερνητική πλειοψηφία μετά το εξώδικο του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική, με το οποίο εκφράζει απαιτήσεις και υποδείξεις σε σχέση με τη «γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσουν ΝΔ – ΚΙΝΑΛ.

Με δήλωσή τους, τα μέλη της ΝΔ στην Προανακριτική επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για πανικό και έκδηλη ανησυχία. Αποφεύγουν ακόμα και να εκφέρουν τη λέξη «εξώδικο», κάνοντας λόγο για «αιτήματα των μαρτύρων προς εξέταση».

Διαβάστε επίσης: Ο Καλογρίτσας χλευάζει ΝΔ – ΚΙΝΑΛ με εξώδικο στην Προανακριτική: «Η διαδικασία εξελίσσεται σε φιάσκο – παρωδία»

Διαβάστε τη δήλωση των μελών της ΝΔ:

«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ πριν ακόμη ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων ειναι έκδηλος. Προσπαθεί να ανακαλύψει δήθεν προσκόμματα στη διαδικασία και έχει το άγχος να σχολιάζει ακόμα και τα αιτήματα των μαρτύρων προς εξέταση. Η διαδικασία θα ακολουθηθεί στο ακέραιο και οι μάρτυρες θα εξετασθούν όπως η Επιτροπή θα αποφασίσει. Καταλαβαίνουμε ότι είναι λυπηρό για το ΣΥΡΙΖΑ αλλά το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε από τους ίδιους τους τους φίλους. Η ανησυχία τους έκδηλη αλλά ας κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Θα την χρειασθούν σίγουρα κατα την εξέταση των μαρτύρων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter