Σε τι κράτος ζούμε; Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Σε τι κράτος ζούμε; Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Ποιοι καλύπτουν τον Φουρθιώτη.

Μιλάει στο Documento ο υπουργός τον οποίο απειλούσε να διώξει ο μαινόμενος Μένιος.

Απάτες, εταιρείες-μπάμπουσκες και η κλοπή εις βάρος του ΕΦΚΑ.

ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ Πάντων των ανθέων αρωματικότερο

Ο Ι.Σ.Καριώτης υπενθυμίζει ότι ο Κυριάκος είναι ο φύλαρχος της φυλής και σαμάνος η trash τηλεπερσόνα που φέρει τις ιδέες, το ήθος και την αριστεία του συστήματος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Η αστυνομία με απείλησε και με εξανάγκασε να καταθέσω εναντίον του “Ινδιάνου”»

ΣΚΑΝΔΑΛΑ Πληρώνουμε το ξεπούλημα της Εγνατίας

Ποιος κερδίζει από το εγκληματικό σκόντο 70% στην Εθνική Ασφαλιστική;

Προς «κούρεμα» καταθέσεων η Τράπεζα Πειραιώς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «Ασπιρίνες» αντί για θεραπεία στον τουρισμό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ COVID «Αν χειροτερέψω, θα υπάρχει για μένα κρεβάτι ΜΕΘ;»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ «Θα μείνουμε στο σκοτάδι για τον ιό»

ΣΥΡΙΖΑ Ζητούμενο το άνοιγμα στην κοινωνία

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ Τα χαλκεία του κατηγορητηρίου για χάρη Καλογρίτσα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ O Μίδας… της αποτυχίας και της λεζάντας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Γιώργος Κατρούγκαλος, Θεοδώρα Τζάκρη, Κρίτων Αρσένης, Κώστας Θερμογιάννης

Το docville

«Τι είναι η πατρίδα μας;» Στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

  • Η αρχιτεκτόνισσα μηχανικός και μέλος της επιστημονικής επιτροπής αρχιτεκτόνων ΤΕΕ Τόνια Κατερίνη γράφει για τη «νέα» Εθνική Πινακοθήκη που προσθέτει άλλο ένα στα πολυπληθή δεινά της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής.
  • Ο Στέλιος Λεκάκης, αρχαιολόγος και σύμβουλος διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς, σχολιάζει την περίπτωση του σπιτιού στο οποίο φαίνεται να κατοικούσε ο στρατηγός Μακρυγιάννης στο Άργος και το οποίο έχει αφεθεί να γκρεμίζεται.
  • Η υδροδότηση των τεχνητών λιμνών είναι ελλιπής, με αποτέλεσμα τα νερά να λιμνάζουν και να δημιουργούνται βάλτοι που εκτός από τη δυσάρεστη μυρωδιά προσελκύουν τεράστια σμήνη κουνουπιών. Αυτή είναι μια εικόνα από το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο βρίσκεται στο έλεος της Περιφέρειας Αττικής και του φορέα διαχείρισής του. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.
  • Ο Γιώργος Λαμπρινός, ο φετινός υποψήφιος για Όσκαρ μοντάζ για την ταινία «The father», μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την πανδημία, τη ζωή στο Παρίσι, τον Άντονι Χόπκινς και το Χόλιγουντ.
  • Με αφορμή την καινούργια του συλλογή με τα σινγκλ του ο Αντώνης Μποσκοΐτης αναζήτησε τον Δημήτρη Μητσοτάκη, τον καλλιτέχνη «ξάδερφο» του πρωθυπουργού, για να συζητήσουν σχετικά με το CD του, τους καλλιτέχνες σήμερα, τη διαχείριση της κατάστασης από την κυβέρνηση και την «αλήθεια» των ΜΜΕ.
  • Ο Ιρλανδός συγγραφέας Στιούαρτ Νέβιλ συζητάει με την Έμυ Ντούρου για το Brexit, την πανδημία, τον IRA, την αστυνομική λογοτεχνία και το καινούργιο του βιβλίο «Λόγια νεκρών».
  • Ο Κυριάκος Κοτσίνης, σκηνοθέτης του φιλμ «To kill a truth» σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, μιλάει με τον Παναγιώτη Φρούντζο για ένα σκάνδαλο που μεταμορφώθηκε σε σκευωρία αλλά και για τον ρόλο της δημοσιογραφίας σε συνθήκες κολοβής δημοκρατίας.
  • Η καλλιτεχνική ομάδα Sinodi Papu διατυπώνει αφοριστικές σκέψεις για το κλέος των εορτασμών των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και θετικές σκέψεις για τους αγώνες που μέλλονται να έρθουν.
  • «Να κοιτάξουμε την κατάθλιψη στα μάτια»: Ο Ευθύμης Καραδήμας, ιδρυτής και ιθύνων νους των Nightfall, εξηγεί στον Γιάννη Πούλλο γιατί αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική του άνιση μάχη μέσω της μουσικής.
  • Λίγο πριν από τη διαδικτυακή τους συναυλία στο κανάλι του YouTube του Ιδρύματος Ωνάση οι 63 High μοιράζονται τις σκέψεις τους για το παρόν
    και το μέλλον της μουσικής, της κοινωνίας και του «do it yourself». Στη συνέντευξη ο Σπύρος Οικόπουλος.
  • Ο Γιώργος Σγουράκης μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το κόψιμο της εκπομπής «Μονόγραμμα» από το προγραμματισμό της ΕΡΤ.
  • Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης γράφει για τα εσκεμμένα ψεύδη για την επίτευξη ενός πολιτικού στόχου, τη «μετα-αλήθεια», τον Πινόκιο και τις καλές νεράιδες της αλήθειας που στην εποχή μας κουράστηκαν.

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ το 2ο βιβλίο της σειράς «Ετσι πολεμήσαμε στον Αγώνα»: Από τον θάνατο του Μπότσαρη και του Καραϊσκάκη μέχρι το Ναβαρίνο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter