Σκορσέζε – Ντι Κάπριο – Ντε Νίρο για πρώτη φορά μαζί

Σκορσέζε – Ντι Κάπριο – Ντε Νίρο για πρώτη φορά μαζί

Το «Killers of the Flower Moon» είναι η έκτη κινηματογραφική συνεργασία ανάμεσα σε Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει ξαναδουλέψει με το σκηνοθέτη σε άλλες 8 ταινίες.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon» είναι σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2022. Το σενάριο του οσκαρικού Ερικ Ροθ («Dune», «A Star is Born», «Forrest Gump») που ανέλαβε τη διασκευή του βιβλίου του Γκραν, αφορά σε μια αληθινή ιστορία που συνέβη στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μετέτρεψε σε Γη της Επαγγελίας για χιλιάδες κατοίκους των ΗΠΑ.

Την ίδια εποχή, μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που ζούσαν στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται και οι έρευνες του FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, οδηγήθηκαν σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Τα γυρίσματα του φιλμ ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και τους βασικούς ρόλους κρατούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης «είναι ένα φιλόδοξο γουέστερν που επιχειρεί να πει κάποιες αλήθειες γύρω από τους μύθους της Άγριας Δύσης, όπως δεν τις έχουμε ξανακούσει ποτέ πριν στο παρελθόν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter