Σουηδός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Λετονός στο ΑΕΚ- Άρης

Σουηδός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Λετονός στο ΑΕΚ- Άρης

H τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1 δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε ξένους διαιτητές και όχι Ελληνες στους αγώνες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Αρης. Το ντέρμπι της Λεωφόρου θα διευθύνει ο Σουηδός διαιτητής Αντρέας Έκμπεργκ και το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις.

Ο 36χρονος Σουηδός, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, φέτος σφύριξε το Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 4-2 και παλαιότερα στους αγώνες ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2, Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 και ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ος ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με τον Μπουξμπάουμ.

Ο Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, φέτος σφύριξε τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λετονοί Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγνίκοβς, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR ο Ούγγρος τάμας Μπόγκναρ με τον Μεϊντάνα.

Το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης θα διευθύνει ο Τζοβάρας (VAR ο Σκουλάς), το Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανούχος (VAR ο Διαμαντόπουλος), το Απόλλων-Λαμία ο Τσαγκαράκης (VAR ο Γκορτσίλας), το Ατρόμητος-Βόλος ο Καραντώνης (VAR ο Σιδηρόπουλος) και το ΟΦΗ-Παναιτωλικός ο Τζήλος (VAR ο Φωτιάς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter