Σταμπουλίδης: Click away και click inside μέχρι 14 Μαΐου

Σταμπουλίδης: Click away και click inside μέχρι 14 Μαΐου

Μέχρι και τις 14 Μαΐου θα λειτουργούν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου με τις μεθόδους click away και click inside, ενώ αυτές οι διαδικασίες δεν θα υπάρχουν στις 15 Μαΐου, όταν δηλαδή ανοίγουν τουρισμός και διαπεριφερειακές μετακινήσεις, όπως ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Όσον αφορά την εστίαση ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης σημείωσε πως υπάρχει «καλή εικόνα» όσον αφορά στις παραβάσεις. Συγκεκριμένα σημείωσε πως την Παρασκευή 7 Μαΐου, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν τη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Σχετικά με τα SMS εξήγησε πως αυτά θα επανεξετασθούν, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter