Στην 4η θέση παρέμεινε η ΑΕΚ, 1-1 με τον Αστέρα

Στην 4η θέση παρέμεινε η ΑΕΚ, 1-1 με τον Αστέρα

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-1) και παρέμεινε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αρη.

Το ματς στην Τρίπολη ήταν ανοιχτό και είχε αρκετές φάσεις. Στο 14’ ο Γκόμες εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασιάδης με εξαιρετική επέμβαση απομάκρυνε την μπάλα, ενώ στο 16’ ο Τάνκοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 35΄ο Σουηδός επιθετικός είχε σουτ που κατέληξε άουτ και στο 44’ ο Αστέρας απείλησε με τον Αλβάρες. Στο επόμενο λεπτό οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία και με παρέμβαση του Μπακάκη η Ενωση γλίτωσε τα χειρότερα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 56’. Ο Αλμπάνης γύρισε την μπάλα στον Ανσαριφάρντ κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-1). Σχεδόν άμεσα ήρθε η απάντηση του Αστέρα. Στο 63’ ο Μουνάφο τροφοδότησε τον Κώτσιρα κι αυτός με καταπληκτικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 84’ ο Αστέρας είχε και δοκάρι. Ο Αλβάρες εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη στα πλέι οφ, ωστόσο η χρονιά ήταν επιτυχημένη γι’ αυτούς.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καστάνιο, Γαλανόπουλο, Βασιλαντωνόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86’ Τασουλής), Μουνάφο, Μπελόκ (60’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60’ Τζίμας), Σίτο (60’ Κρέσπι), Τιλίκα (73’ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81’ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (65’ Σαρδέλης), Ανσαριφάρντ (76’ Ανσαριφάρντ), Αλμπάνης (76’ Μάνταλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter