Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 22χρονος «σάτυρος» – Τι είπε ο πατέρας του

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 22χρονος «σάτυρος» – Τι είπε ο πατέρας του

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος που συνελήφθη τη Πέμπτη 6 Μαΐου καθώς ακολούθησε μία νεαρή γυναίκα έως την πυλωτή της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω από το παντελόνι του.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με την καταγγελία της νεαρής σοπράνο, η οποία ευτυχώς μπήκε στην πολυκατοικία και πρόλαβε να κλείσει την πόρτα πίσω της. Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο νεαρός άνδρας εμφανίζεται με το μόριό του, αγγίζει την πόρτα και αποχωρεί.

Αυτό οδήγησε στην ταυτοποίηση του 22χρονου, ο οποίος είναι φοιτητής στη σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, που πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο βρίσκεται πίσω από άλλες τέσσερις επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κρατείται αμίλητος στη ΓΑΔΑ καθώς δεν λέει ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς για καμία από τις περιπτώσεις.

Τι είπε ο πατέρας του 22χρονου

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 22χρονου, μιλώντας στο Star, είπε: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», και συμπλήρωσε:  «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι».

Μάλιστα, είπε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter