Συνέβη κι αυτό: Tweet της ΕΛ.ΑΣ για την εύρεση μπουκαλιών… τζιν και τόνικ στην είσοδο του ΑΠΘ (Photos)

Συνέβη κι αυτό: Tweet της ΕΛ.ΑΣ για την εύρεση μπουκαλιών… τζιν και τόνικ στην είσοδο του ΑΠΘ (Photos)
Πηγή hellenicpolice Twitter

Μία ανάρτηση που προκάλεσε την εύλογη απορία της κοινότητας του Twitter και όχι μόνο έγινε το βράδυ της Τρίτης από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε τους πολίτες ότι στην είσοδο του ΑΠΘ κοντά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βρέθηκαν ποτά σε σακίδια δύο ατόμων τα οποία δεν ήταν φοιτητές. Μάλιστα, επισυνάπτεται στο ποστάρισμα και η σχετική φωτογραφία όπου ο κάθε ένας μπορεί να δει ότι πρόκειται για ένα μπουκάλι τζιν, συνοδευόμενο από ένα μπουκάλι τόνικ γνωστής εταιρείας.

Πραγματικά, είναι απορίας άξιον το γεγονός πως η αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επιλέγει να μας ενημερώσει για την… επιτυχία της κι ενώ ακόμη αναζητείται ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αλλά και ενώ βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου καθημερινά λαμβάνουν χώρα περιστατικά βίας σε φιλήσυχες γειτονιές και σε καφετέριες, αλλά και εκτελέσεις μαφιόζικου τύπου,  δολοφονία δημοσιογράφου μέρα – μεσημέρι και η ύπαρξη συμβολαίων θανάτου.

Για την ώρα, η αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κομπάζει για την… εύρεση και κατάσχεση ενός μπουκαλιού τζιν σε μία από τις εισόδους του ΑΠΘ κι ενώ λίγα μέτρα μακριά, αστυνομικοί της ομάδας Ζ τραμπούκιζαν και έπιασαν από το λαιμό δημοσιογράφο συνεργάτη του Documento…

Το tweet της ΕΛ.ΑΣ

Φυσικά το εν λόγω tweet δεν διέφυγε της προσοχής της κοινότητας του δημοφιλούς social media. Ήδη έχει «στηθεί» πάρτι κάτω από την ανάρτηση, με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν με αρκετή δόση χιούμορ τις ανησυχίες τους.

«Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ρωτάω ευθέως. Όταν έρχομαι βιβλιοθήκη έχω πάνω μου ενεργειακό ποτό για να μη με πάρει ο ύπνος στο υπόγειο. Είναι παράνομα και τα ενεργειακά ποτά;», «Που να πιάσει τη μαφία; Κυνηγά τους τέντι μπόιδες…», «Πέρασα και εγώ και είχα πάνω μου ύποπτη ποσότητα ζελεδάκια, αλλά σας την έφερα», «Τρομερή ανακοίνωση.Τους χαλάσατε τα κοκτέιλ που θα έπιναν, τα βγάλατε και στο διαδίκτυο», είναι μερικά από τα σχόλια που ξεχωρίζουν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter