ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνονται οι σοκαριστικές καταγγελίες Βαξεβάνη – Να ξεκαθαρίσει η ΝΔ τη σχέση της με τον Φουρθιώτη

ΣΥΡΙΖΑ: Επιβεβαιώνονται οι σοκαριστικές καταγγελίες Βαξεβάνη – Να ξεκαθαρίσει η ΝΔ τη σχέση της με τον Φουρθιώτη

Ανακοίνωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Φουρθιώτη εξέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει μεταξύ άλλων ότι τα νέα δεδομένα και οι διαρροές της αστυνομίας «φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη» αλλά και «ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης: Συνέλαβαν τον Μένιο Φουρθιώτη – Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Στη ΓΑΔΑ οι φερόμενοι ως εκτελεστές των συμβολαίων Φουρθιώτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι αναμένει εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με το «ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη και τι είδους σχέσεις είναι αυτές».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής

Οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον κ. Φουρθιώτη φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter