ΣΥΡΙΖΑ: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά υπογραμμίζει το αίσθημα ανασφάλειας που κατακλύζει τη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά υπογραμμίζει το αίσθημα ανασφάλειας που κατακλύζει τη χώρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «έταζε τάξη και ασφάλεια», ωστόσο δύο χρόνια μετά τις εκλογές έχει να επιδείξει «ξύλο στη νεολαία, φύλαξη τύπων σαν τον Φουρθιώτη, μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα και συμβόλαια θανάτου δημοσιογράφων», με αφορμή τη φρικτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

«Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη ας σταματήσει να αναζητά ευθύνες αλλού και ας αναλάβει επιτέλους τις συνέπειες των επιλογών της», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης έταζε τάξη και ασφάλεια. Δύο χρόνια μετά τις εκλογές το μόνο που έχει να επιδείξει είναι ξύλο στη νεολαία σε πανεπιστήμια και πλατείες. Κατά τα λοιπά, η τάξη και ασφάλεια του κ. Μητσοτάκη εξαντλείται σε ανάθεση φύλαξης σε μισό αστυνομικό τμήμα τύπων σαν τον κ. Φουρθιώτη, μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μέρα μεσημέρι και συμβόλαια θανάτου δημοσιογράφων. Η σημερινή φριχτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά υπογραμμίζει το αίσθημα ανασφάλειας που κατακλύζει τη χώρα. Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη ας σταματήσει να αναζητά ευθύνες αλλού και ας αναλάβει επιτέλους τις συνέπειες των επιλογών της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter