Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, έκανε γνωστό πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη Απεργία που έχει κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ για αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.

Ως εκ τούτου κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια συγγενών και συνηγόρων, αλλά και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Oλόκληρη η ανακοίνωση:

«Προς:

Κοιν/ση:κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Υφυπουργό Αντεγκληματικής Πολιτικής κα. Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Σωφ/κών Υπαλλήλων, Ε.Α & Ε.Κ.Α Πρωτοβάθμια Σωματεία – Μέλη Ο.Σ.Υ.Ε Α.Δ.Ε.Δ.Υ “Μαφία των φυλακών”

Θέμα: «Συμμετοχή στη Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ 16/06/2021»

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στην 24ωρη Απεργία που έχει κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ για αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021: Συνεπώς,

Κατά την διάρκεια της Απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν:

1) Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων 2) Επισκεπτήρια συνηγόρων 3) Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων

Αποφυλακίσεις, μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις Αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησής τους, δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωση 12μήνου ή 18μήνου, τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των Φυλακών θα γίνονται κανονικά. Για το λόγο αυτό ορίζεται ως προσωπικό ασφαλείας το σύνολο του προσωπικού.

Κάθε πρωτοβάθμιο όργανο που θα αποφασίσει να συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση οφείλει με ενέργειές του να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ τις κατά τόπους Δικαστικές, Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές, τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους, καθώς και την Διεύθυνση του Καταστήματος και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter