Τέλος ο Μπόλονι, το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο Αλαφούζος

Τέλος ο Μπόλονι, το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο Αλαφούζος

Άλλο ένα αγωνιστικό πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, έγινε… αεροπλάνο. Η τρέχουσα σεζόν είναι αποτυχημένη για τους πράσινους, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες στις οποίες μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οι πράσινοι απέλυσαν τον Ρουμάνο προπονητή Λάζλο Μπόλονι, ενώ στον αέρα είναι και η παραμονή του τεχνικού διευθυντή Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος είχε υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μπόλονι είχε συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, οπότε θα αποζημιωθεί. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον Γ. Αλαφούζο, ο οποίος πετάει λεφτά στον Παναθηναϊκό, χωρίς αντίκρισμα. Η ομάδα βρίσκεται στα χειρότερα της και μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, έμεινε για τέταρτη σερί σεζόν εκτός Ευρώπης.

Τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη θα τον κοουτσάρει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Οι πράσινοι άμεσα θα ξεκινήσουν επαφές για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μπόλονι, ενόψει της νέας σεζόν.

Στη λίστα του Αλαφούζου βρίσκονται οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ έχει προταθεί και ο Αργύρης Γιαννίκης που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όποιος προπονητής κι αν έρθει, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει στο τριφύλλι, όσο στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο Γ. Αλαφούζος. Κι αυτό διότι δεν έχει όραμα για τον σύλλογο και απλά σκορπάει τα λεφτά του(;). Κάθε φορά που πάει να δημιουργηθεί κάτι καλό, όπως την εποχή Δώνη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ το διαλύει, λες και δεν επιθυμεί την αγωνιστική ανάκαμψη του κλαμπ. Γι’ αυτό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι παίκτες ή οι προπονητές. Όλα τα στραβά και τα ανάποδα ξεκινούν από τον ιδιοκτήτη του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter