Τένις: Η βροχή καθυστερεί τον Τσιτσιπά

Τένις: Η βροχή καθυστερεί τον Τσιτσιπά
Η βροχή απειλεί να κόψει τον δρόμο του Στέφανο Τσιτσιπά προς έναν ιστορικό θρίαμβο. Ο προημιτελικός του «Μάστερς» της Ρώμης διακόπηκε για δεύτερη φορά, την ώρα που ο 22χρονος Έλληνας σφυροκοπούσε τον κορυφαίο τενίστα του Κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς στο χωμάτινο τερέν του «Φόρο Ιτάλικο: 6-4, 3-1.
Ο αγώνας θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου και θα κριθεί στα δύο νικηφόρα σετ, ενώ ταυτόχρονα θα διεξάγεται και ο έτερος προημιτελικός που εκκρεμεί, ανάμεσα στον Ρώσο Αντρέι Ρουμπλιόφ και τον Ιταλό Λορέντσο Σονέγκο (δεν ξεκίνησε καν σήμερα).
Οι νικητές των δύο αγώνων θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να γίνει κανονικά ο τελικός την Κυριακή!

Ο Τσιτσιπάς έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα «σπάζοντας» δύο φορές το σερβίς του Σέρβου, αλλά ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής στο 4-3. Η πολύωρη διακοπή δεν άλλαξε την εικόνα και ο Έλληνας τενίστας έκλεισε εύκολα το πρώτο σετ.

Η κεκτημένη ταχύτητα έφερε νέο «μπρέικ» στις αρχές του δεύτερου σετ, αλλά η κακοκαιρία έφερε νέα διακοπή αμέσως μετά (στο 2-1), με άγνωστη συνέχεια.

Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν ο Ισπανός Ράφα Ναδάλ με τον Αμερικανό Ράιλι Οπέλκα, με παραπανίσιες ώρες ξεκούρασης στη διάθεσή τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter