Τένις: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο

Τένις: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο

Χωρίς πολύ κόπο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του σπουδαίου τουρνουά «Μάστερς» του Μόντε Κάρλο, αφού ο αντίπαλός του, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα εγκατέλειψε τραυματίας μετά το πρώτο σετ (7-5).

Ο νεαρός Ισπανός έπαιξε πολύ καλά και προηγήθηκε με 4-3 πριν αισθανθεί ενοχλήσεις στον μηρό και ζητήσει ιατρική συνδρομή.

 

«Ζήσε για τις στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανός», έγραψε ο νικητής Τσιτσιπάς στην κάμερα των διοργανωτών, την ίδια στιγμή που ο Φόκινα αποχωρούσε δακρυσμένος.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς, που απέκλεισε τον Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν με 5-7, 6-3, 6-4. Στον προηγούμενο γύρο, ο Έβανς απέκλεισε τον περίφημο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας θεωρείται φαβορί για την πρόκριση.

Συνεχίζουν επίσης ο μετρ της χωμάτινης επιφάνειας και 11 φορές νικητής στο Μόντε Κάρλο Ράφα Ναδάλ, ο Ρώσος Αντρέι Ρουμπλιόφ, ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ.

 

Ο Τσιτσιπάς έχει ρεκόρ 2-3 σε ημιτελικούς «Μάστερς», αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον από τους δύο τελικούς (Τορόντο 2018, Μαδρίτη 2019).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter