Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡόμα και ΒιγιαρεάλΑρσεναλ (26/4 και 9/5) είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του φετινού Europa League, όπως προέκυψαν από τα αποψινά παιχνίδια.

Στην Πράγα η Αρσεναλ (είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τη Σλάβια στο Λονδίνο), ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του αγώνα και σε διάστημα 12 λεπτών σημείωσε τέσσερα γκολ, από τα οποία μέτρησαν τα τρία (το πρώτο ακυρώθηκε από το VAR), προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και ουσιαστικά καθάρισε νωρίς την πρόκριση. Στο β’ μέρος ανέβασε με τον Λακαζέτ κι άλλο τον δείκτη του σκορ (0-4).

Στη Ρώμη, η Ρόμα μετά τη νίκη στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ με 2-1, προσπάθησε να υπερασπιστεί το υπερ της σκορ αλλά ο Αγιαξ της έβαλε δύσκολα όταν προηγήθηκε με τον νεαρό Μπρόμπεϊ. Στη συνέχεια ακυρώθηκε από το VAR γκολ του Τάντιτς για το 0-2 και στο 72’ ο Τζέκο ισοφάρισε 1-1.

Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ που είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι τη Γρανάδα 2-0 στην Ισπανία, την νίκησε και χθες 2-0 και πήρε εύκολα την πρόκριση στην τετράδα.

Τέλος στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ ντουμπλάρισε τις νίκες της επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (την είχε νικήσει 1-0 και στο πρώτο ματς), αυτή τη φορά με 2-1 και περιμένει τώρα την Αρσεναλ για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Συνοπτικά οι σημερινές ρεβάνς:

Σλάβια Πράγας – Αρσεναλ 0-4 (18’ Πέπε, 21’ πεν., 77’  Λακαζέτ, 24’ Σακά)

Ρόμα – Αγιαξ 1-1 (72’ Tζέκο – 48’ Μπρόμπεϊ)

Μάντσεστερ Γ. – Γρανάδα 2-0 (6’ Καβάνι, 91’ Βαγιέχο)

Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1 (36’ Αλκάθερ, 43’ Μορένο – 74’ Ορσιτς)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter