Το βάζει στα πόδια ο Καλογρίτσας: Δεν θα καταθέσει στην Προανακριτική γιατί… αναρρώνει από το εμβόλιο

Το βάζει στα πόδια ο Καλογρίτσας: Δεν θα καταθέσει στην Προανακριτική γιατί… αναρρώνει από το εμβόλιο

Δεν επιθυμεί να καταθέσει την Τετάρτη στην Προανακριτική ο Χρήστος Καλογρίτσας, προφασιζόμενος -μετά την καταιγιστική κατάθεση του Κυριάκου Τόμπρα- ότι… αναρρώνει από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Αιφνιδιάστηκε η ΝΔ, με τον Θάνο Πλεύρη να ζητά από τον εργολάβο να αποστείλει σχετικό ιατρικό έγγραφο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εργολάβος απέστειλε επιστολή και δήλωσε κώλυμα για την αυριανή εξέτασή του από την Επιτροπή, επικαλούμενος «κόπωση, ατονία και πόνους» που προκλήθηκαν από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Τούτων δοθέντων, ζητά τη μετάθεση της κατάθεσής του ώστε να αναρρώσει, με τη ΝΔ να πιάνεται εξαπίνης, γεγονός που πιστοποιείται από το αίτημα του Θ. Πλεύρη σύμφωνα με το οποίο το προεδρείο της Προανακριτικής θα ζητήσει σχετική ιατρική γνωμάτευση από τον Χρ. Καλογρίτσα. Μάλιστα, ο εισηγητής της κυβερνητικής πλειοψηφίας φέρεται να επιμένει στην κλήση Καλογρίτσα, προτείνοντας να κληθεί την Πέμπτη προκειμένου να ακολουθηθεί η σειρά των μαρτύρων όπως αυτή είχε ανακοινωθεί εξ αρχής.

Διαβάστε επίσης: Τίναξε στον «αέρα» την Προανακριτική ο Τόμπρας με έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Καλογρίτσας αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ

Δείτε την επιστολή:

Εντύπωση προκαλεί πως ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είχε ενημερωθεί από τις αρχές του μήνα ότι επρόκειτο να καταθέσει αμέσως μετά τον Κυρ. Τόμπρα και παρόλα αυτά δεν φρόντισε προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν του την υποχρέωση. Αν η εξέλιξη αυτή συνδυαστεί με το χλευαστικό εξώδικο που είχε αποστείλει στην Επιτροπή ο εργολάβος και προειδοποιούσε για «φιάσκο – παρωδία», τότε καθίσταται σαφές πως ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν απολέσει τον έλεγχο όχι μόνο του Χρ. Καλογρίτσα αλλά και της ίδιας της Προανακριτικής. 

Θα τον περιμένουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης

Παρά την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία αποφάσισε να αναβάλλει την εξέταση του Χρ. Καλογρίτσα την Τετάρτη, περιμένοντας έως το πρωί της Πέμπτης μήπως ο εργολάβος… γιάνει από το εμβόλιο. Αλλιώς, θα εξεταστεί ο συνεργάτης του, Χρ. Νικολάου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter