Το ΒΗΜΑgazino κατέβασε το σποτ με τον Μητσοτάκη… ήρωα του 1821 (Video)

Το ΒΗΜΑgazino κατέβασε το σποτ με τον Μητσοτάκη… ήρωα του 1821 (Video)

Σάλος προκλήθηκε στα social media από το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή τη διαφημιστική ανάρτηση του εξωφύλλου του ΒΗΜΑgazino για το νέο του τεύχος, όπου απεικόνιζε, μεταξύ άλλων, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως… ήρωα του 1821.

Σύμφωνα με τη διαφήμιση του νέου τεύχους του περιοδικού που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής, στο επίμαχο πρωτοσέλιδο, το οποίο συγκέντρωσε εκατοντάδες περιπαικτικά σχόλια στα social media, πρωταγωνιστούν, εκτός του πρωθυπουργού, οι Τζο Μπάιντεν, Βλαντιμίρ Πούτιν, Εμμανουέλ Μακρόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, Μάριο Ντράγκι, Μπόρις Τζόνσον αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Την παρουσίαση του εξωφύλλου ακολούθησε «καταιγίδα» σχολίων στο twitter, όπου το hashtag του περιοδικού βρίσκεται στα κορυφαία trends της ημέρας, με τους χρήστες του δημοφιλούς social media να κατακρίνουν την επιλογή αυτή, μέσω χιουμοριστικών και μη, σχολίων. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στο κατέβασμα του εν λόγω promo video από τα κοινωνικά δίκτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει άγνωστο εάν θα διατηρηθεί το εν λόγω πρωτοσέλιδο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, ή αν θα υπάρξουν αλλαγές μετά την κατακραυγή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter