Το ευρωβαρόμετρο και το «δικό μας παιδί» της ΝΔ

Το ευρωβαρόμετρο και το «δικό μας παιδί» της ΝΔ

Έφτανε ένα screen shot του Νίκου Καρδούλα με τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου Φεβρουαρίου – Μαρτίου για να κάνουν άνω κάτω τη ΝΔ και να την αναγκάσουν να υποπέσει σε απανωτά επικοινωνιακά λάθη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ο Νίκος Καρδούλας δεν είναι ένα τυχαίο για τη ΝΔ πρόσωπο. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π., MSc στην Αγγλία, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συνταγματάρχης ε.α. και για κακή τύχη του Μαξίμου τον Ιανουάριο του 2020, με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρα από την τοποθέτηση του ως Υπεύθυνος Οργανωτικού του κόμματος για τα Τρίκαλα τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Έχει όμως και μια εμμονή με τα στοιχεία, τους πίνακες, τις αναλύσεις και τα μαθηματικά μοντέλα. Εξ ου και η δημοσίευση των στοιχείων του καθόλα έγκυρου ευρωβαρόμετρου των μετρήσεων δηλαδή που διεξάγει η Κομισιόν σε μηνιαία βάση για μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας με τα οποία ενημερώνει τους ευρωβουλευτές.

Γι αυτό ο Νίκος Καρδούλας «ανέβασε» τον πίνακα με τις απαντήσεις των Ελλήνων για την κατάσταση στη χώρα μας οι οποίες αφενός ήταν κόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ αφετέρου εξέθεταν ανεπανόρθωτα τους δημοσκόπους στην ημεδαπή οι οποίοι επιμένουν να εμφανίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ποσοστά Εμβέρ Χότζα και την κυβέρνηση του σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της χώρας.

Γι αυτό ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ έσπευσε να απαξιώσει τον Νίκο Καρδούλα ξεχνώντας ότι ήταν ένα «δικό τους παιδί». Σάρκα εκ της σαρκός του κόμματος. Για δε την αμφισβήτηση των στοιχείων του ευρωβαρόμετρου λίγα πράγματα μπορεί να σχολιάσει κανείς. Ίσως το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο λεγόμενος συστημικός Τύπος για μια ακόμη φορά «πέταξε αητό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter