Το χτες και το αύριο της Marvel σε ένα βίντεο

Το χτες και το αύριο της Marvel σε ένα βίντεο

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο της Marvel που παρουσιάζει την 4η περίοδο της εταιρείας που προφανώς και ταυτίζεται με την μετά Covid-19 εποχή.

«O κόσμος μπορεί να εξελίσσεται, αλλά το μόνο που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια». Με τη φράση αυτή τα Marvel Studios απευθύνουν χαιρετισμό στους φαν των σούπερ ηρώων τους και γιορτάζουν την επόμενη μέρα του κινηματογράφου, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τις επερχόμενες ταινίες της Phase 4 του MCU.

Κι ενώ για κάποιες ταινίες μετράμε ήδη αντίστροφα για την ώρα που θα τις απολαύσουμε στις αίθουσες (περίπτωση «Black Widow» όπου η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι το μεγάλο όνομα αλλά μην εκπλαγείτε αν την παράσταση κλέψει η συνεχώς ανερχόμενη Φλόρενς Πιου των «Μικρών κυριών» και του «Μεσοκαλόκαιρου») κάποιες άλλες όπως το «The eternals» έρχονται με φόρα για να αποδείξουν ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Το βίντεοκλιπ ξεκινά με ένα ξεχασμένο στιγμιότυπο από την παλιά ζωή. Νέα Υόρκη, κόσμος που περπατά ο ένας δίπλα στον άλλο και η αφήγηση του Σταν Λι («I love being with people») να μοιάζει σαν ξεχασμένη παρακαταθήκη. Η νοσταλγία για το «πιο υπέροχο συναίσθημα» που υπάρχει στον κόσμο, αυτής της συναναστροφής, της φιλίας, του έρωτα δίνεται αποσπασματικά από κάποιες χαραγμένες κινηματογραφικές εικόνες όπου πρωταγωνιστούν ο Τόνι Σταρκ, ο Πίτερ Πάρκερ, ο Μαύρος Πάνθηρας και ο… Γκρουτ. Είναι η εποχή με κατάμεστες τις αίθουσες από πλήθη που συμπάσχουν με τα κινηματογραφικά είδωλα τους όπως φανερώνεται από ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από κανονική προβολή των «Avengers». Το παρελθόν και η χαμηλή μουσική ξαφνικά σβήνουν για να αναλάβει δράση η νέα γενιά ηρώων.

Κάπως έτσι λοιπόν, θεαματικά και αισιόδοξα, η Ρομανόφ θα βγει στις αίθουσες στις 9 Ιουλίου 2021 για να ακολουθήσει λίγους μήνες αργότερα ο φιλόδοξος ασιάτης «Shang Chi and the legend of the ten rings» στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και το «The eternals» που βγαίνει την πρώτη βδομάδα του Νοεμβρίου, αρκετά νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό του, προκειμένου να εκμεταλλευτούν οι παραγωγοί την δημοτικότητα της σκηνοθέτριας Κλόι Ζάο, νικήτριας στα πρόσφατα Όσκαρ. Η χρονιά θα κλείσει τον Δεκέμβριο με το νέα περιπέτεια του Spider -Man που έχει τίτλο «No Way Home».

Το 2022 η Marvel έχει επίσης προγραμματίσει τα «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» (στις 25 Μαρτίου) και «Thor- Love and Thunder» (στις 6 Μαίου) ενώ η συνέχεια του Black Panther με τίτλο «Wakanda Forever» θα προβληθεί στις 8 Ιουλίου και το «The Marvels» στις 11 Νοεμβρίου. Τέλος για το 2023 αναμένεται να βγουν στις αίθουσες το «Ant-man and the Wasp: Quantumania» (17/2) και το «Quardians of the Galaxy- Vol 3» (5/5).

ΒΙΝΤΕΟ

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter