Τρίτος ο Αρης στην Super League, 0-0 με τον Παναθηναϊκό

Τρίτος ο Αρης στην Super League, 0-0 με τον Παναθηναϊκό

Ο Αρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, είχε αρκετές φάσεις και έπαιξε και με παίκτη παραπάνω από το 72’, λόγω αποβολής του Πούγγουρα. Το παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» τελείωσε ισόπαλο (0-0) με τους γηπεδούχους να παραμένουν τρίτοι και τους πράσινους στην 5η θέση, ενώ έμειναν και εκτός Ευρώπης.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες με τους Σάσα (12’, 34’), Μάνο (13’, 16’), Γκαρσία (37’), Δεληζήση (39’) και Μαντσίνι (43’). Η καλύτερη στιγμή για τους πράσινους ήταν με τον Χατζηγιοβάνη στο 25’.

Και στο δεύτερο 45λεπτο ο Αρης ήταν καλύτερος και απείλησε την εστία του Διούδη με τους Μαντσίνι (46’), Γκαρσία (60’), Γκάμα (68’). Στο 72’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πούγγουρα με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή απώθησε εκτός φάσης τον Ματσίνι.

Ο Μαγυάρος διαιτητής Ιστβάν Βαντ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δεληζήση, Μάνο, Μακέντα, Αλεξανδρόπουλο, Διούδη, Μαουρίτσιο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (84’ Σούντγκρεν), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σασα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (64’ Γκάμα), Γκαρσία, Μαντσίνι (79’ Μπρούνο), Μάνος

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Διούδης, Χουανκάρ, Σέγνκεφελντ (53’ Σάντσεθ), Πούγγουρας, Μολό, Σανκαρέ (74’ Σανκαρέ), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (63’ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνες, Καρλίτος (63’ Μαουρίσιο), Μακέντα (74’ Καραγιάννης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter