Τραγουδώντας με ασφάλεια για τη Συλλογική Κουζίνα «El Chef»

Τραγουδώντας με ασφάλεια για τη Συλλογική Κουζίνα «El Chef»

Η διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης για την συλλογική κουζίνα «El Chef» έρχεται στις οθόνες μας την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 22:00

Ζούμε στην πιο περίεργη εποχή, σίγουρα στην σύγχρονη ιστορία μας. Παρά τις δυσκολίες και τις νέες συνήθειες με γνώμονα την ασφάλεια, ο πολιτισμός και οι κοινωνικές δράσεις δεν σταματούν.

Κάπως έτσι, η μουσική συναντά την Συλλογική Κουζίνα «El Chef», στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής συναυλίας, ή live streaming, αν κάποιος προτιμά τη νέα και ξενόγλωσση ορολογία. Ο χώρος του Level 69 Live Studio στο Μοσχάτο, θα φιλοξενήσει τους καλλιτέχνες, ενώ το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα το event και όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με όποιο ποσό μπορεί σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να ενισχυθεί η δράση της κουζίνας και να συνεχίσει να μαγειρεύει καθημερινά για δεκάδες συνανθρώπους μας.

Μιλώντας για την συλλογική κουζίνα El Chef, πρέπει να τονιστεί ότι δεν αποτελεί φιλανθρωπική δράση, δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που πλήττονται ως δυστυχείς πεινασμένους ή αναξιοπαθούντες, προσφέροντάς τους «ένα πιάτο φαϊ». Αντίθετα πιστεύει ότι αυτές οι λογικές αναπαράγουν το πρόβλημα. Σκοπός της είναι να ενεργήσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε την αντίσταση και την αλληλεγγύη, να εμπνευστούμε και να διαμορφώσουμε άλλες μορφές κοινωνικής πραγματικότητας που θα μας απελευθερώνουν και θα μας κάνουν πιο δυνατούς.

Για το μουσικό κομμάτι, την παρουσίαση αναλαμβάνει ο Ζαχαρίας Ρόχας, ενώ οι συντελεστές είναι με αλφαβητική σειρά:

Θοδωρής Κοτονιάς
Αργύρης Λούλατζης
Σαβέρια Μαργιολά
Χρήστος Νινιός
Μανώλης Ρακιντζής
Βασίλης Ράλλης
Σταύρος Σιόλας
Αγγέλω Σφέτσου

Νίκος Ψημίτης
Idra Kayne
Mc Yinka

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μανώλης Ρακιντζής: Ακ. κιθάρα
Γιώργος Μιγδάνης: Ηλ.κιθάρα
Παναγιώτης Μπάρλος: Βιολί
Παντελής Λεγάκης: Πιάνο,πλήκτρα
Πάνος Γεωργακόπουλος: Τύμπανα
Γιάννης Σούλτης: Μπάσο

Την παραγωγή και την μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Ρακιντζής, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της συναυλίας , η οποία θα μεταδοθεί από την σελίδα του στο Facebook, στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Live streaming από τη σελίδα του Μανώλη Ρακιντζή στο facebook:

Όσο για το «Ένα πιάτο φαϊ» που είναι πάντα ο στόχος της El Chef, η ελεύθερη συνεισφορά μπορεί να γίνει στους εξής λογαριασμούς:

Στοιχεία λογαριασμού – ελεύθερη συνεισφορά Alpha bank
ΙΒΑΝ: GR63 014 0364 0364 0021 0110 7971
Λογαριασμός: 364-002101-107971
Όνομα δικαιούχου: Κισκήρα-Μπαρτσώκα Δανάη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter