Τώρα τους ενοχλούν και οι γελοιογραφίες!

Τώρα τους ενοχλούν και οι γελοιογραφίες!

Ήταν θέμα χρόνου να ενοχληθούν οι άριστοι και οι επιτελικοί και από τις γελοιογραφίες…

Μετά τον έλεγχο της «είδησης»- της ενημέρωσης και των λέξεων – δεν μπορεί να μην θέλουν και τον έλεγχο της φωτογραφίας και του σκίτσου που ως γνωστόν είναι πολύ πιο καυστικό και συχνά υπερβολικό.

Γιατί το σκίτσο, η γελοιογραφία αυτό είναι!

Δεν είναι θέμα αν συμφωνείς μαζί ή όχι. Απλά θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Και ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται πως χάνουν το παιχνίδι, όταν οι πολίτες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τους «ξετινάζουν» στην κριτική κάθε ώρα και στιγμή.

Και βέβαια αυτά τα κοινωνικά δίκτυα που δεν τους «κάνουν τη χάρη» τα καταδίκασε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τώρα ένα σκίτσο, έστω και έξω από τα «εσκαμμένα» που καυτηριάζει αυτό που όλους σοκάρισε συμπεριελήφθη στην ενημέρωση των συντακτών με την Αριστοτελία Πελώνη να το χαρακτηρίζει «απαράδεκτο».

«Είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται ο πρωθυπουργός με αυτή την απεικόνιση», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας το σκίτσο της Εφ. Συν.

Στη συνέχεια στο σχόλιό της συμπεριέλαβε και την Αξιωματική Αντιπολίτευση γιατί αυτό τους «καίει», λέγοντας ότι το αφήγημα ότι «η Ελλάδα είναι Κολομβία» που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός για να μην διασύρει την χώρα.

Το κακό είναι πως η χώρα διασύρεται καθημερινά από την ίδια την κυβέρνηση… Η χώρα και οι πολίτες…

Από τα μέτρα για την πανδημία, από το αλαλούμ που επικρατεί, από τις απευθείας αναθέσεις, από τις παραφωνίες των υπουργών, από τα νομοσχέδια που περνούν με αφορμή τον κορονοϊό, από τη διάλυση του εργατικού δικαίου, από την εγκληματικότητα που αυξάνεται…

Για να μην μιλήσουμε για την εξωτερική πολιτική και τα συνεχή φάουλ ή απλά την απραξία ως μέρος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής…

Μόνον που αυτό δεν θέλουν να το δουν…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι ατσαλάκωτος!

Υ.Γ. Εμείς, απλά να θυμίσουμε πόσο καυστικά είναι τα σκίτσα σε άλλες χώρες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter