Υπέρ του ανοίγματος η Παγώνη «γιατί δεν έχουμε lockdown»

Υπέρ του ανοίγματος η Παγώνη «γιατί δεν έχουμε lockdown»

Υπέρ του ανοίγματος «γιατί δεν έχουμε lockdown» τάχθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, αναφορικά με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Συγκεκριμένα, σε τοποθέτησή της στον ΘΕΜΑ fm, υποστήριξε: «Είμαι υπέρ του ανοίγματος γιατί δεν έχουμε lockdown, μόνο το πρώτο lockdown ήταν που κλειστήκαμε μέσα».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι: «θα αλλάξει και η ψυχολογία του κόσμου και επιπλέον τα δείγματα που είχαμε από τα μικρά καταστήματα που είχαν ανοίξει δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα».

Όπως υποστήριξε, χρειάζεται μεγάλος έλεγχος και ατομική ευθύνη ενώ, όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να επιβληθούν διπλές μάσκες και να γίνονται self test στους υπαλλήλους, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας: «Οταν προχωρήσουμε με τα εμβόλια τις αραιώνουμε και βάζουμε μια».

Όσον αφορά τα σχολεία, η κ. Παγώνη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος γυμνασίων και λυκείων υπό τον όρο πως θα έχουμε τα self test στα φαρμακεία και πρόσθεσε: «Ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει στα φαρμακεία δεν μπορούν να ανοίξουν».

Αναφορικά με το ρεκόρ εισαγωγών, σχολίασε πως περιμέναμε τα υψηλά νούμερα γιατί είναι τα αποτελέσματα πριν από 15 ημέρες, από τις Απόκριες: «Το υπουργείο θα πρέπει να τρέξει τα κρεβάτια μαζί με τις προσλήψεις. Αλλιώς εκ των έσω; Είμαστε πολύ λίγοι για αυτά που κάνουμε», είπε.

Τέλος, δήλωσε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει γιατρός ή νοσηλευτής που δεν έχει κάνει εμβόλιο. Πας να κάνεις ένα λειτούργημα, δεν χρειάζεται ένας πρωθυπουργός να σου πει τι να κάνεις. Το κάνεις μόνος σου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter