Φασούλας: «Μεθοδεύτηκε νεκρανάσταση»

Φασούλας: «Μεθοδεύτηκε νεκρανάσταση»

Για «απόπειρα νεκρανάστασης» από την απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ έκανε λόγο ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας κατηγόρησε παράλληλα τον συνυποψήφιό του Βαγγέλη Λιόλιο για βαρύγδουπες μεγαλοστομίες και παραδέχθηκε ότι υποβλήθηκε αίτημα από σωματεία για ορισμό προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου, με πρόεδρο τον ίδιο. «Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα», είναι η κατακλείδα.

Ολόκληρη η δήλωση του Παν. Φασούλα έχει ως εξής:

«Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της.

Μετά την καθολική παρέμβαση μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter