Φεύγουν άρον άρον για να γλιτώσουν τους ελέγχους – Αυξημένη κίνηση στα διόδια

Φεύγουν άρον άρον για να γλιτώσουν τους ελέγχους – Αυξημένη κίνηση στα διόδια
Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη οι Αθηναίοι ενόψει Πάσχα προκειμένου να προλάβουν πριν πριν μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για μπλόκα παντού και τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες που θα θελήσουν να πάνε στα εξοχικά τους για Πάσχα. 

Από το πρωί αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται στα διόδια της Ελευσίνας με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές σε πολλές περιπτώσεις, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μετέδωσε το ΣΚΑΙ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν πάρει από νωρίς θέση και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί.

Σημειώνεται ότι από σήμερα εντείνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, κυρίως στα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Η αστυνομική παρουσία θα είναι ισχυρή με μπλόκα σε εθνικές, παράδρομους και λιμάνια.  Όποιοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για διαπεριφεριακή μετακίνηση θα κάνουν αναστροφή στα διόδια και θα γυρίζουν πίσω εφόσον βέβαια τους επιβληθεί πρόστιμο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter