Φλέγεται η Γάζα – Κλιμακώνεται η ένταση στην περιοχή (Videos)

Φλέγεται η Γάζα – Κλιμακώνεται η ένταση στην περιοχή (Videos)

Με νέους βομβαρδισμούς μεταφράστηκαν οι απειλές Νετανιάχου ως «απάντηση» στις επιθέσεις της Χαμάς. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι Ισραηλινοί κατεδάφισαν πολυκατοικία ύψους 13 ορόφων στη Γάζα, με τους κατοίκους να έχουν κληθεί να εκκενώσουν την περιοχή μία ώρα πριν από την επίθεση.

Ισραηλινά τηλεοπτικά δίκτυα σημειώνουν σε ρεπορτάζ τους ότι δεν έχει γίνει ακόμη -επισήμως- γνωστός ο λόγος για τον οποίον ο στρατός στόχευσε το εν λόγω κτίριο, αν και υπήρξαν αναφορές για το γεγονός πως η πολυκατοικία που κατέρρευσε χρησιμοποιούταν ως στέγη για «ένοπλα στελέχη της Χαμάς».

Οι μαχητές της Χαμάς «απάντησαν» στα χτυπήματα των Ισραηλινών  εκτοξεύοντας ρουκέτες, οι οποίες μεταξύ άλλων, έπληξαν ένα λεωφορείο σε νότιο προάστιο του Τελ Αβίβ τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Οι σειρήνες ήχησαν και σήμερα στο Τελ Αβίβ, ενώ όπως έγινε γνωστό, απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν».

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε 130 ρουκέτες εναντίον του Τελ Αβίβ την Τρίτη, με την ισραηλινή αστυνομία να ανακοινώνει τον θάνατο μίας γυναίκας από το «μπαράζ» των βομβαρδισμών.

Διαβάστε επίσης: Ισραήλ: Πύραυλος έπληξε κτίριο στα προάστια του Τελ Αβίβ – Κλειστό το αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν»

Γάζα: Εκκλήσεις από τον Ερυθρό Σταυρό για αποκλιμάκωση της βίας

Απειλές Νετανιάχου για νέες επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter